Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapcsolatban vagytok mennyire vagytok befolyásolhatóak mások által?

Figyelt kérdés

Tehát gondolok itt barátra. Pl beszélgettek egy haverral, és ő elmondja a véleményét, hogy mit és hogyan kellene tegyél szerinte. Mennyire befolyásol ez titeket? Tennétek csak azért úgy dolgokat, mert más is úgy teszi?

Hallottam, hogy a barátom nemrég egy dologban (kettőnk közti) tanácsot kért a haverjától(aki szerintem még annyira sem tapasztalt mint ő) És elmondtam neki, hogy azt szeretném, hogy mindent úgy tegyen, ahogy ő érzi, és ne hallgasson másra, legalább a kettőnk közti dologban. Szerintetek jó, hogy elmondtam, vagy esetleg úgy sem változtat semmin, és én látom rosszul a dolgokat? Várom a normális válaszokat:-) 18L

2013. júl. 17. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat két emberről szól és nem a haverokról, főleg nem az ők véleményéről!
2013. júl. 17. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem nem lehet befolyásolni :) a saját érzelmek stb. Az igazi ;)
2013. júl. 17. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól függ! Ha tetszik a lány, akkor nem lehet befolyásolni senki által engem... Ha nem tetszik, akkor meg nem vagyok párkapcsolatban...
 4/11 A kérdező kommentje:
én is így gondolom. De nemrég említette, hogy szokott adni mások véleményére, és befolyásolható. Ezt nagyon nem szeretném.
 5/11 anonim ***** válasza:
Semennyire nem adok ilyen téren más véleményére !
 6/11 anonim ***** válasza:
Én személy szerint meghallgatom a barátok véleményét, de úgyis az a döntő, amit a párommal négyszemközt megbeszélünk :) Szóval nem nagyon befolyásol, hiszen ők nem élnek együtt a párommal, nem ismerik annyira...
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem csak arra gondolok, hogy tetszik a lány vagy sem.

Hanem ha már kapcsolatban vagytok, és a haver elmondja neked, hogy ő mit és hogyan tenne, esetleg ő hogy csinálta a kapcsolatában, és de direkt úgy tennél, mert ő is.

2013. júl. 17. 12:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor csak jól tettem, hogy elmondtam neki, mennyire nem szeretném ezt...:)
2013. júl. 17. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Én elégé önfejű vagyok így nem tudnak befolyásolni egy kapcsolatban a barátaim de még a tanácsaikat se fogadom meg ha pasiról van szó ami nem jó mert ők kivülállóként másként látják a helyzetet meg engem ugye eltakar az a "rózsaszín köd" ezért sem veszem figyelembe amit mondanak és ez nem mindig vezet jóra.. Jó hogy megmondtad neki ez rátok kettőre tartozik. Nekem exemnél volt úgy, hogy sokszor a haverjai befolyásolták a döntéseibe ők mondták meg neki, hogy mit csináljon és ezért teljesen megromlott a kapcsolatunk mert hát ugye nem is az ő döntései alapján cselekedett.. Ha nagyon jó barátok akkor szerintem nem sokat változtat azon hogy ezt mondtad neki, ha csak haverok akkor talán..

18/L

2013. júl. 17. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokszor hasznos elmondani kívülállóknak a dolgokat, mert akkor megfogalmazza az ember. Gyakran már nem is kell válasz. De van olyan, amikor szükségem van más véleményére éppen azért, mert a saját kapcsolatomat túl közelről szemlélem.

Inkább az a kérdés, hogy mit mond el! Miért nem tudjátok ezt ti ketten megbeszélni?

2013. júl. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!