Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jött oda hozzám? Félt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött oda hozzám? Félt?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel ismerkedő stádiumban vagyunk, facebookon egy hete minden nap beszélgetünk és egyszer találkoztunk is mert elhívott. :) Határozott srácnak tűnik, de kicsit mintha mégis félénk lenne. Volt egy rendezvény, ahol mindketten ott voltunk - előre le is beszéltük, h ott leszünk, erre nem jön oda hozzám. Messzebbről intett aztán ennyi. A haverjaival volt egyébként, de el tudott volna szakadni tőlük egy kis időre szerintem... Azt viszont észre vettem h többször is engem nézett, volt h kis ideig néztük is egymást, szemeztunk v nem tudom :D Aztán hazaértem, fent volt facen, de nem írt :( úgyhogy kivételesen ráírtam én, mert mindig ő szokott. Megkérdeztem azt is h miért nem jött oda hozzám, de csak valami kamukifogást talált ki. Holnap folytatódik ez a rendezvény, megint ott leszünk mindketten. Vajon oda fog jönni hozzám? Vagy menjek én? És miért nem jött oda hozzám?? Mert félt?

19/L

2014. jún. 16. 22:53
 1/2 supra01 ***** válasza:

Félős!

Máskor ilyenkor ints neki, hogy jöjjön oda, mintha valamit kérdezni akarnál. Ennyi!

Vagy menj oda és egyszerűen beszélgess vele stb!

2014. jún. 16. 22:58
 2/2 anonim válasza:
Hmm hat tipikus fetfi szval nehez eset :D szerintem vegyel fel holnap valami feltunoen csinos ruhadarabot, de nem kihivot csak oont olyat ami odavonza a tekintetet. Ne menj ida hozza, ferfi elvileg es ha akar valamit majd lep...ha osszejonnetek akk a kesobbiekben se lenne jo ha ilyen bizonytalan lenne ezert vard meg h o nyisson h lasd igazan akarja :) Nezz ra csabosan, hivogatoan, mosolyogj es ha erre nem figyel fek es nem ertelmezi jelkent akk bena :D de remeljuk batorsagot merit holnapra!
2014. jún. 16. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!