Van egy fiú aki tetszik az osztályomban. Mondhatni beleszerettem. Észrevettem már hogy néz S egyszer már oda is jött hozzám, meg amikor velem beszél tiszta hülyeségeket mond. Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Amikor én ránézek ő rögtön elkapja a tekintetét,1x észrevettem miközben néz rá néztem és nem kapta el a tekintetét, hanem még pár másodpercig nézett. Szünetbe általában az osztály, úgymond menő lányaival van, ami nem zavar csak így nem tudom, hogy én tetszem-e neki. Mert velük nevet, hülyül, piszkálja őket meg minden,meg mellettük csúnyán beszél, viszont az én közelemben próbál udvarias és menő lenni.2014. máj. 16. 22:46
1/5 anonim válasza:
szóval a szép lányok a menőek :D és elgondolkodtató nézni a másikat, vajon miért nézet? hülyeségeket mond, mert nincs mit mondania a számodra, ezen elgondolkodtál?
4/5 Tapasztalatlan válasza:
Szerintem menny hozzá te is közel lássa,hogy te is érdeklődsz iránta és van rá esély,hogy tetszel neki
5/5 anonim válasza:
És akkor mi van ha tetszel neki? Semmi! 100 másik lány is tetszik neki nyilván. Amint vége a sulinak elfelejt. És osztálytárssal nem kezdünk! Az osztály az olyan mint egy nagy család. És amúgy sem értetek ti még a szerelmi élethez, hamar szétmennétek aztán égő lenne együtt járni egy osztályba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!