Hogyan lehet ezt a hajszínt elérni?
Közép szőke hajam van jelenleg, korábban hidrogén szőke volt, de vissza lett festve közel az eredeti színére. Otthon bolti festékekből van esélyem kikutyulni és elérni a képen látható színt, vagy ne is próbálkozzak egyedül? :D
Esetleg valakinek van hasonló? Nehéz megtartani, sokat kell vele szenvedni, hamar ledobja a színét? :)
Előre is köszi minden választ!!
Szia!
A nővéremnek volt hasonló, mi "rókavörösnek" hívtuk. Neki előtte egész világos szőke volt a haja (a mészszínű és a hirdogénszőke közötti). Ilyen festéket elég nehéz volt találni, és többször kellett befesteni. Neki egyébként barna haja van, szóval előtte ki kellett szőkíteni teljesen. De ha neked már eleve szőke, akkor befogja könnyedén. Ő minden festést itthon végzett el.
Remélem segítettem. :)
Szió, köszi szépen! Segítettél, sokat is! :D
Már egy ideje tetszik ez a színű haj, csak suli időben nem akartam kísérletezni, mert nem lett volna túl szerencsés, ha nagyon narancsárga lesz a végeredmény és utána másnap órára kell mennem. xD
Örülök, hogy valakinek sikerült már elérni ezt bolti dolgokkal is. Azt hiszem akkor bátor leszek és belevágok! :DDD
Világosszőkén jó eséllyel narancssárga lenne, de közép szőkén nem hiszem.
Amúgy talán inkább színezővel kezdd, nehogy úgy járj mint én. Tényleg nem állt jól, senki szerint, szerintem sem. Előtte szőke voltam. Azért gondoltam erre a vörös színre mert hófehér a bőröm, szeplős vagyok, zöld a szemem is... mégsem jó. Ez van. Maradok szőke. :)
Köszi szépen! Akkor színezővel kezdek majd! :D
Remélem nekem bejön majd, mondjuk elsőre biztos szokatlan lesz nekem is és a körülöttem lévőknek is. :'D
Nekem is hasonló a hajam színe.:)
Vegyél hajvilágosítót, ami kiszívja a hajad színét.
Vegyél rézvörös hajfestéket. Palette az elég tartós. Nekem nem dobja le ha leszívatom előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!