Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki esetleg tudna tanácsot...

Valaki esetleg tudna tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Barna hajam van. Vöröset szerettem volna, így elkezdtem vörösre festeni, hajfestékkel. Minden szép és jó volt, de egy idő után fakó lett a szín és nagyon hamar kikopott.

Ekkor úgy döntöttem hennázni fogom. Lenövesztettem (vagyis csak próbáltam). Ott tartok most, hogy befestettem hennával, az alja tökéletesen szép, minden oké. De a fejem teteje középbarna színű. Elég ronda. Hogy tudnám egy színbe hozni őket? Lenöveszteni nem szeretném elég csúnyácska úgy a haj :(

2014. jún. 26. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szívasd le az egész hajadat, és utána fesd be egyenletesen hennával.
2014. jún. 26. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Vegyél hajvilágosítót, ami kiszívja a hajadból a színét, és utána festesd vagy hennáztasd.:)
2014. jún. 28. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!