Most mit csináljak? Sürgős tanácsot kérek. Esetleg fodrászoktól is. Többi lent.
Gondolom még átüt a sárga,menj át rajta valami szép HAMVAS és mindenképp VILÁGOS barnával.
A hamvas üti a vöröses,sárgás pigmenteket és azért világos,mert ami előzőleg szivatva volt hamar túl sötét lehet,bekapja a festék és akkor ott leszel ahol a part szakad...
Szerintem két dolgot próbálj meg.
Előbb vegyél hamvasító öblítőt, cirka 400 ft.
Lehet, hogy sikerül semlegesíteni vele a vöröses színt, ha nem lesz jó, legfeljebb megint hajat mosol. Nem árt a hajnak egyáltalán, és nem tartós, csak mosás után öblítesz, és két napig látszik.
A másik, hogy veszel egy sötét hamvasszőke festéket, valami kímélő fajtát, és azzal befested. Kell két dobozzal, attól függ, milyen márkát választasz, hogy mennyibe fog kerülni.
Nekem szőkében bevált a Garnier Color and Shine, azt merem ajánlani.
A Loreal hab állagú festéke meg általában egy-két árnyalattal sötétebb lesz, mint amit szeretnél, és nem is igen kopik. De az sem nevezném ártalmasnak, nekem kifejezetten puha lett a hajam.
A vörös színpigmenteket szépen eltünteti, ha hamvas színt választasz, tehát .1 vagy .11 a számozás vége, és arra figyelj, hogy legyen inkább egy árnyalattal világosabb a festék vagy színező, mint amit szeretnél, mert szőkítés után jól beissza magát a hajadba, és erősebben megfogja.
Igaz, hamarabb le is dobja, de ezt meg már tapasztaltad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!