Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Először mennék szoliba, adsz...

Először mennék szoliba, adsz tanácsot?

Figyelt kérdés

Vannak anyajegyeim, jól barnulok, bár van, hogy pirulok is, de sosem égek le, normál bőröm van. Hány percre, hogyan menjek?

21/L

2011. júl. 18. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
5 percre, ez a minimum. ha 2-3 naponta mész 5 percre akkor nem hiszem hogy leégnél. 3-4 alkalom után már simán 10 perc.
2011. júl. 18. 14:13
 2/4 anonim válasza:
Szia! Mindenképp vetkezz le mielőtt befekszel, ruhában gázos!
2011. júl. 18. 14:16
 3/4 Joy Turner ***** válasza:
Ma már a legtöbb szoliban EU-s szabványcsövek vannak. Ezek alatt már igen nehéz megégni, szinte lehetetlen. Nyugodtan mehetsz hosszabb időre is. De csak ha EU-s csövek vannak. Ezt kérdezd meg a szalonban. Én ajánlom, hogy használj szoláriumozás előtti olajat, krémet. Segít a barnulásban is, de a legnagyobb előnyük, hogy nem hagyja, hogy a szoli kiszárítsa a bőröd, puha, selymes, hidratált lesz.
2011. júl. 18. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

bemész, szerintem biztosan kedvesek lesznek :) szerintem először menj 5 percre.. egy darabig ennyi, utána növelheted.Fekvő és álló szoli is van ott? ha igen, akkor szerintem felváltva menj ebbe is, abba is.Mindkettőnek van előnye is, és hátránya.

Fekvő: a lábad jobban, viszonylag gyorsabban barnul, mint az állóban...viszont félidőben jó, hogyha fordulsz egyet teljesen, hogy ne mindig a fenekeden feküdj, különben nem biztos, hogy teljesen lebarnul ott is.EZért ajánlatos forogni, vagy pedig nyomd fel a feneked közben :P :)

Álló: mindenhol ér a fény, viszonyt én személyszerint nem szeretek 8-10 perceket állni.

vegyél szoli előtti krémet.bekened magad mindenhol, és befekszel.Segit előhozni a barnaságot

Álló:

2011. júl. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!