Először mennék szoliba, adsz tanácsot?
Vannak anyajegyeim, jól barnulok, bár van, hogy pirulok is, de sosem égek le, normál bőröm van. Hány percre, hogyan menjek?
21/L
bemész, szerintem biztosan kedvesek lesznek :) szerintem először menj 5 percre.. egy darabig ennyi, utána növelheted.Fekvő és álló szoli is van ott? ha igen, akkor szerintem felváltva menj ebbe is, abba is.Mindkettőnek van előnye is, és hátránya.
Fekvő: a lábad jobban, viszonylag gyorsabban barnul, mint az állóban...viszont félidőben jó, hogyha fordulsz egyet teljesen, hogy ne mindig a fenekeden feküdj, különben nem biztos, hogy teljesen lebarnul ott is.EZért ajánlatos forogni, vagy pedig nyomd fel a feneked közben :P :)
Álló: mindenhol ér a fény, viszonyt én személyszerint nem szeretek 8-10 perceket állni.
vegyél szoli előtti krémet.bekened magad mindenhol, és befekszel.Segit előhozni a barnaságot
Álló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!