Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Először megyek szoláriumba,...

Először megyek szoláriumba, milyen tanácsot adtok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fehérbőrű, kreol vagyok, nyáron nagyon hamar lebarnulok, nem is égek.Fekete hajam és barna szemem van. Először megyek szoláriumba, 28-án lesz egy fontosabb esemény, amin részt veszek, és nem szeretnék fehér maradni. Mit kell vinnem magammal? Sokba kerül? Mennyi idővel kezdjem? Hetente 2x az sok? Mennyire vetkőzzek? Vinnem kell magammal testápolót vagy elég ha itthon kenem be magam? Mit ajánlotok még?
2011. máj. 15. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Vidd magadat, a szolis mindent elfog mondani, hogy hogyan működik. Meztelenül is befekhetsz, vagy állhatsz, attól függ állóba vagy fekvőbe mész e, ha nem feszélyez téged a dolog (én bugyiba feküdtem be anno). Nem drága emlékeim szerint, én 1 éve voltam, akkor azthiszem 5perc volt 300ft körül, de mindenhol más. Nézelődj neten, hogy kb mennyibe kerülnek.
2011. máj. 15. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor sorban:P

1: magadat vidd igen, illetve egy jó minőségű szolikrémet, vagy zselét és kend be magad, mielőtt befekszel

2: változó, nálunk ahova járok 300ft 4 perc

3: mivel kreol bőrű vagy, és le sem égsz nem kell a legkevesebb időre menned, mehetsz 8 percre is

4: megint csak a bőröd miatt elég heti 1, vagy ha kétszer akarsz, akkor menj kétszer, de akkor az egyik alkalom olyan legyen, hogy kevesebb időre mész

5: én teljesen le szoktam vetkőzni

6: ha van jó szolikrémed nem kell testápoló, mert ezek a krémek tele vannak vitaminnal, amik védenek, és így nem is szárad ki a bőröd a szolitól

7: én úgy szoktam, hogy mondjuk megyek 8 percre, 4 percig háton fekszem, 4 percig pedig hason és így szép lesz a bőröm. Bár nem említetted, hogy állóba, vagy fekvőbe mennél.

2011. máj. 15. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek!:)
2011. máj. 15. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!