Lécci adjatok tanácsot most először van ilyen lehetőségem és tanácstalan vagyok, de rossz útra sem szeretnék térni?! (lent)
sziasztok
1 kérdés: keresztapám hoz nekem és az unokatestvéremnek egy egy érintőképernyős telefont.külföldről.nos mivel külföldről hoz ugye kint olcsóbban megkapja mint magyarországon?
2. milyen telefon éri meg?nagyon sokat variálunk az unokatesümmal hogy mégis milyet kérjünk.teljesen tanácstalanok vagyunk nem tudjuk melyk éri meg.samsung diva-ra gondoltunk ami igen nem olcsó de,nagyon tetszik.Itt olvasom h ugyan annyit tud kb mint a corby csak "szebben van felöltöztetve"akinek ilyen telefonja van lécci írjon
3.igazából olyat szeretnénk amire jó sok zene kép fér.jó képeket csinál és maga a telefon is szép.kb.50.000 ft alatt.nagyon várom a válaszokat nagyon pánikolunk most.fehére vagy rózsaszinre vágyunk.nem szeretnénk bele menni a hülyeségbe ezért vagyunk kíváncsiak mások véleményére.képeket oldalakat linkeket várok amikből eltudnánk dönteni milyen legyek:P lécci segítsetek bocsi a sok kérdésért :D
14/L
Nekem Samsung Monte-m van.Éshát imádom:DD
Kb. másfél hónapja vettem...és nagyon ajánlom.Nekem rózsaszín van,de van még feketében,fehérben és szürkében.Szerintem keress tesztet róla a neten.
Sok sikert!(Y)(:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!