Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves vagyok és nagyon...

14 éves vagyok és nagyon szeretnék egy pc-t (piercing-et) de anyum nagyonis ellenzi a dolgot! Minden álmom h. legyen egy piercing-em, hogy tudnám meggyőzni anyut? Vlaki esetleg (akinek sikerült meggyőzni az ősöket) tudna tanácsot adni?

Figyelt kérdés

2012. jan. 27. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
14 évesen pc? én még barbiekkal játszottam akkor. Hová fajul ez a világ?
2012. jan. 27. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Utálni fogod a válaszomat, de teljesen igaza van anyukádnak! 14 évesen még ne hozz olyan döntést, amelyből nincs visszaút! Főleg ne divatmajmolásból! Ma már sz utcasarkiak is pc-t viselnek, rájuk akarsz hasonlítani???
2012. jan. 27. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

teljesen igaza van anyudnak.

14 évesen én is akartam pc-t nagyon,de nem engedték.

egy évre rá már viszon örültem,hogy nem engedték.

sokmindenkinek van már nem egyedi nincs benne semmi poén.

mellesleg ferzőséveszély...

2012. jan. 27. 21:36
 4/13 A kérdező kommentje:
remélem h énis igy fogok rá gondolni h. felesleges:/ de most egyenlőre nagyon szeretnék egyet de anyám állandóan azzal jön h. kicsi vagyok hozzá:(
2012. jan. 27. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha annyira akarod,vársz még egy két évet és utána megcsinálod,így anyukádnak is bebizonyítod,hogy nem valami hóbort ötlet volt.
2012. jan. 27. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért mondja, mert tényleg kicsi vagy hozzá.

De az elsőnek azért mondanám, hogy nem hinném hogy 14 évesen még a barbikkal volt elfoglalva...

2012. jan. 27. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 15 éves vagyok és 14 évesen kikönyörögtem egy köldök piercinget.. nem volt könnyű leírom hogy mit csináltam:)

Minden nap felhoztam neki hogy mennyire tetszik és hogy nagyon szeretnék egyet. És karácsonyra pont jó lenne ajándéknak meg minden.. Nem nagyon puhult meg.. aztán vettem magamnak egy piercinget és megmutattam neki, és mondtam hogy most már csak azért is meg kell csináltatni hogy ne menjen kárba.. meg hogy akkor csak kidobtam a pénzt az ablakon meg stb..Aztán karácsony előtt egy héttel kiszedtem belőle hogy beirtatott egy piercingeshez jövőhétre. úgyhogy meglett és imádom! egyátalán nem bántam meg!

úgyhogy hajrá. ne add fel!!:)

2012. febr. 7. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Azt azért még hozzá tenném, hogy anyával kicsit könnyebb dolgom volt, mert neki is van köldökbe:)
2012. febr. 7. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Én december elején csináltattam köldökbe . szülinapi ajándéknak kértem.októberben jutott eszembe,hogy megkérdezem anyát,hátha megengedi . megengedte,és decemberben megcsináltattam .senki nemfurcsálta.

14/L

2012. febr. 11. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ribanc.
2012. febr. 11. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!