14 éves vagyok és nagyon szeretnék egy pc-t (piercing-et) de anyum nagyonis ellenzi a dolgot! Minden álmom h. legyen egy piercing-em, hogy tudnám meggyőzni anyut? Vlaki esetleg (akinek sikerült meggyőzni az ősöket) tudna tanácsot adni?
teljesen igaza van anyudnak.
14 évesen én is akartam pc-t nagyon,de nem engedték.
egy évre rá már viszon örültem,hogy nem engedték.
sokmindenkinek van már nem egyedi nincs benne semmi poén.
mellesleg ferzőséveszély...
Azért mondja, mert tényleg kicsi vagy hozzá.
De az elsőnek azért mondanám, hogy nem hinném hogy 14 évesen még a barbikkal volt elfoglalva...
Én 15 éves vagyok és 14 évesen kikönyörögtem egy köldök piercinget.. nem volt könnyű leírom hogy mit csináltam:)
Minden nap felhoztam neki hogy mennyire tetszik és hogy nagyon szeretnék egyet. És karácsonyra pont jó lenne ajándéknak meg minden.. Nem nagyon puhult meg.. aztán vettem magamnak egy piercinget és megmutattam neki, és mondtam hogy most már csak azért is meg kell csináltatni hogy ne menjen kárba.. meg hogy akkor csak kidobtam a pénzt az ablakon meg stb..Aztán karácsony előtt egy héttel kiszedtem belőle hogy beirtatott egy piercingeshez jövőhétre. úgyhogy meglett és imádom! egyátalán nem bántam meg!
úgyhogy hajrá. ne add fel!!:)
Én december elején csináltattam köldökbe . szülinapi ajándéknak kértem.októberben jutott eszembe,hogy megkérdezem anyát,hátha megengedi . megengedte,és decemberben megcsináltattam .senki nemfurcsálta.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!