14 éves vagyok és nagyon szeretnék egy pc-t (piercing-et) de anyum nagyonis ellenzi a dolgot! Minden álmom h. legyen egy piercing-em, hogy tudnám meggyőzni anyut? Vlaki esetleg (akinek sikerült meggyőzni az ősöket) tudna tanácsot adni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 21:30
11/13 anonim válasza:
Könyörögd ki valahogy ! :D húú én is nagyon akarok pc-t csináltatni már.Bár még kicsit várnom kell , mert most lesz bérmálás :// de hajráá 15|F
12/13 anonim válasza:
egyáltalán lány vagy?XDD amúgy beszéld meg velük hogy ha hozol X mennyiségű 5-öst vagy valami ha nagyon jó lesz az évvégi bizonyitvány akkor kapj "PC" -ét :) szerintem ez jóóó :DD
13/13 anonim válasza:
Kérdező, nézd meg azt a hozzászólást hogy "ribanc" és nézd meg az értékelésèt. :)
Többet nem kell mondanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!