Miért ennyire igénytelen a lányok egy része?
Itt leginkább a szőrös karra gondolok. Tegnap is láttam egy csajt 18-19 körül lehetett, a metróban smacizott a barátjával. A karján pedig barna szőrszálak voltak. Nem lehetett nem észrevenni. Még csak nem is pihék... Engem ez hihetetlenül taszít.
Innen üzenem a barátjának, egészségre...
Fel nem foghatom, hogyan közelítheti meg valaki ennyire rosszul ezt a kérdést és gyárt belőle fölösleges problémát. Nyilván nem az intellektusodért kedvelnek az emberek, de ezt most mellőzük inkább. Igénytelennek tartod a szőrös kart? Lelked rajta. Keress szőrmentes karú barátnőt, ha neked ez az igényesség fokmérője. Viszont te meg fogadd el, hogy létezik olyan értékrend, miszerint ez NEM igénytelenség és ne nézz oda, ha nem tetszik. Ismerős az az elv, hogy élni és élni hagyni? Ezt próbáld valahogy megérteni a kis buksiddal. Köszöntem!
28 N (akinek nem szőrös a karja, de ha úgy tetszene saját MAGA számára, bizony úgy hagyná)
Egyrészt, nincs rosszul megközelítve. Másrészt nem gyártottam belőle problémát. Ez egy szimpla kérdés.
Az ilyen piti kis sértegetéseket is mellőzhetjük, nincs rá szükség. De, ha ettől te jobban érzed magad... Viszont örülök a feltételezésednek, amely szerint kedvelnek engem az emberek.
Ez IS az igényesség fokmérője. Elég nehéz nem odanézni, mikor nyár van és minden lány/nő rövid ujjúban mászkál. Tudod nem szép látvány megpillantani egy szőrös női kezet. És itt most nem a kis szőke szőrszálakról, valamint a pihékről van szó. Azok engem sem zavarnak.
Megfogadom a tanácsodat, "Keress szőrmentes karú barátnőt". Így fogok tenni.
Azt még áruld el légy szíves, miért mondasz nekem ellent? Hiszen te is szőrteleníted a karodat. S nyilván azért, mert így érzed jól magad, ezt tartod igényesnek. Nem pedig kényszerből...
1. De igen, rosszul közelítetted meg. Alapvető szövegértési problémák forognak fenn, ha nem értetted meg elsőre, miért.
2. Ha mindenki azon problémázna, mi nem tetszik neki esztétikailag, végérvényesen bedőlne a gazdaság.
3. Látom, legalább ezt sikerült dekódolni, hogy a probléma megoldása az lesz, hogy keresel egy szőrmentes karú barátnőt.
4. Még mindig állítom, hogy nem a szőrösség az igényesség fokmérője nálam. Én azért szedem le, mert NEKEM úgy tetszik, úgy tartom esztétikusnak. Az igénytelenség a mosdatlanságnál, koszos, ócska ruháknál, ízléstelen fast fashion kacatok halmozásában és a butaságnál kezdődik.
Felejtsd már el ezt a kioktató stílust! Nagyon nem kongruens veled, nevetségessé tesz.
1, Jól lett megközelítve. Szerintem igénytelen, ennyi. Milyen szövegértési problémákról beszélsz? Már nem tudod, hogy mibe köss bele, igaz?:)
2, Nem problémázok. Feltettem egy kérdést a saját szemszögemből, amelyre mások véleményét vártam válaszként.
3, Ez már a kérdés kiírása előtt is evidens volt.
4, De, ha nem szednéd le, akkor igénytelennek éreznéd magad. Ugyan, ne próbáld már megmagyarázni... Te is ugyanúgy vélekedsz erről, mint én. Nem értem mire jó ez az álszenteskedés. Ahogy elnézem nálad is vannak olyan, igénytelennek titulált dolgok, amelyek általánosságban nem számítanak annak. Úgyhogy ne papolj itt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!