Miért ennyire igénytelen a lányok egy része?
Itt leginkább a szőrös karra gondolok. Tegnap is láttam egy csajt 18-19 körül lehetett, a metróban smacizott a barátjával. A karján pedig barna szőrszálak voltak. Nem lehetett nem észrevenni. Még csak nem is pihék... Engem ez hihetetlenül taszít.
Innen üzenem a barátjának, egészségre...
Nekem is ilyen a karom és nem érdekel te mit gondolsz róla.
"Innen üzenem a barátjának, egészségre..." 4 éve van párom és neki én vagyok a világ legszebb nője és baromira leszarja, hogy borotválom-e a karom vagy sem. Tudod ezt úgy hívják szerelem...nem várom el, hogy megérts, hogy vannak nők, akik tetszenek így is a barátaiknak :)
Igénytelen a párod is. Zsák a foltját...:) Vagy szimplán csak papucs.
Szép dolog a szerelem. Csak éppen semmi köze nincs ehhez.
"Igénytelen a párod is. Zsák a foltját...:) Vagy szimplán csak papucs.
Szép dolog a szerelem. Csak éppen semmi köze nincs ehhez."
Ez a gondolatmenet annyira gyerekes és felszínes, ami egy érett érzésű férfire nem igazán jellemző.:)
Szép dolog a szerelem. Csak éppen semmi köze nincs ehhez."
Ez a gondolatmenet annyira gyerekes és felszínes, ami egy érett érzésű férfire nem igazán jellemző.:)
Felszínes? Talán. Na de gyerekes???
Ne térjünk el a témától. Nem ismertek, így ne elemezgessetek. Itt most a szőrös női karokról van szó. Nem a többiről... Egy szóval nem mondtam, hogy mindenhol legyen csupasz egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!