Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ennyire igénytelen a...

Miért ennyire igénytelen a lányok egy része?

Figyelt kérdés

Itt leginkább a szőrös karra gondolok. Tegnap is láttam egy csajt 18-19 körül lehetett, a metróban smacizott a barátjával. A karján pedig barna szőrszálak voltak. Nem lehetett nem észrevenni. Még csak nem is pihék... Engem ez hihetetlenül taszít.

Innen üzenem a barátjának, egészségre...

2014. máj. 3. 14:33
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Eddig akárkivel szóba került ez, mind igénytelennek tartotta. Egyszerűen taszító egy szőrös női kar. Az intim részt ne keverjük ide, az más. Azt nem látja mindenki...
2014. máj. 3. 21:47
 12/35 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is ilyen a karom és nem érdekel te mit gondolsz róla.

"Innen üzenem a barátjának, egészségre..." 4 éve van párom és neki én vagyok a világ legszebb nője és baromira leszarja, hogy borotválom-e a karom vagy sem. Tudod ezt úgy hívják szerelem...nem várom el, hogy megérts, hogy vannak nők, akik tetszenek így is a barátaiknak :)

2014. máj. 4. 18:46
 13/35 A kérdező kommentje:

Igénytelen a párod is. Zsák a foltját...:) Vagy szimplán csak papucs.

Szép dolog a szerelem. Csak éppen semmi köze nincs ehhez.

2014. máj. 4. 18:58
 14/35 anonim ***** válasza:
87%
"Férfi vagyok.", nem, kedves kérdező, nem vagy te férfi, csak egy éretlen kisfiú. Akár 15 éves vagy, akár 40.
2014. máj. 5. 09:29
 15/35 A kérdező kommentje:
Miért is lennék éretlen?
2014. máj. 5. 22:11
 16/35 anonim ***** válasza:
83%

"Igénytelen a párod is. Zsák a foltját...:) Vagy szimplán csak papucs.

Szép dolog a szerelem. Csak éppen semmi köze nincs ehhez."

Ez a gondolatmenet annyira gyerekes és felszínes, ami egy érett érzésű férfire nem igazán jellemző.:)

2014. máj. 5. 22:19
 17/35 A kérdező kommentje:

Szép dolog a szerelem. Csak éppen semmi köze nincs ehhez."

Ez a gondolatmenet annyira gyerekes és felszínes, ami egy érett érzésű férfire nem igazán jellemző.:)

Felszínes? Talán. Na de gyerekes???

Ne térjünk el a témától. Nem ismertek, így ne elemezgessetek. Itt most a szőrös női karokról van szó. Nem a többiről... Egy szóval nem mondtam, hogy mindenhol legyen csupasz egy nő.

2014. máj. 6. 10:54
 18/35 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem igénytelenség, és egy Férfi sem tartja annak.
2014. máj. 6. 12:46
 19/35 A kérdező kommentje:
Én igen. És még sokan mások is...
2014. máj. 6. 21:53
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
Én Férfiakról beszéltem.
2014. máj. 6. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!