Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ennyire igénytelen a...

Miért ennyire igénytelen a lányok egy része?

Figyelt kérdés

Itt leginkább a szőrös karra gondolok. Tegnap is láttam egy csajt 18-19 körül lehetett, a metróban smacizott a barátjával. A karján pedig barna szőrszálak voltak. Nem lehetett nem észrevenni. Még csak nem is pihék... Engem ez hihetetlenül taszít.

Innen üzenem a barátjának, egészségre...

2014. máj. 3. 14:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert baromira szar szőkíttetni vagy minden este leborotválni, annyira meg nem nagy cucc, hogy foglalkozni kelljen vele.
2014. máj. 3. 14:35
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van? Téged taszít, gondolom a barátját nem.

Szőrtelenítsd, ha téged zavar, de a más karjához semmi közöd.

2014. máj. 3. 14:35
 3/35 anonim ***** válasza:
49%

Vannak,akik nem tehetnek róla.. például egészségügyi problémával rendelkeznek, pajzsmirigy vagy egyéb hormonális problémával küszködnek. Az ilyen lányoknál gyakoribb a férfias vonások megjelenése (gondolok itt most a szőrzetre,vagy izzadság, vagy egyéb) .

Lehet , hogy tényleg vannak igénytelenek, akik nem foglalkoznak vele, mert úgy gondolják,elfogadják őket evvel együtt is. Ezúton neked se kell velük foglalkoznod,csak magaddal:D

Bár én mindig is annak a híve vagyok, hogy ha már nők vagyunk, illik ennyit foglalkozni a testünkkel, hogy tetőtől talpig csupaszok legyünk

2014. máj. 3. 15:00
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére egy értelmes embert ilyesmi nem zavar... és nekem nem szőrös a karom, nem azért mondom ezt. Szerintem a szőr természetes dolog, nem lehet igénytelen valaki attól hogy szőrös.
2014. máj. 3. 15:26
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek az tetszik, ami a mai divat. A koszos vagy szakadt ruha, vagy ha valaki büdös, az szerintem is igénytelen, de az, hogy szőrös-e a karja, az csak divat kérdése. Nem mindenkinek a csupasz tetszik.

(A tetőtől talpig szőrtelenítést javasló hármas válaszoló azt hiszem, kissé túlzásba esett, a szemöldökétől, szempilláitól és a hajától talán ő sem akar megszabadulni. :-) )

2014. máj. 3. 15:30
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Én szőrtelenítek, de szerintem az igénytelenség nem itt kezdődik, hanem a zsíros hajnál, koszos, rendezetlen ruhánál, ha nem fürdik valaki, koszos, ápolatlan körmöknél.
2014. máj. 3. 15:47
 7/35 anonim válasza:
100%

Nem lehet mindenkinek világos színű szőre... Valakinek barna vagy piit sötétebb. Ezek szerint kedves Kérdező, Neked világos színű a karodon a szőr, és nem látszik. Van akinek ilyen, van akinek olyan.

A karon a szőrt leszedetni nem ajánlatos, mert vissza erősödik, és ha ideig nem szedi, akkor kb úgy fog kinézni az illető mint egy erős szőrzetű férfi. Lehet, Te is ezt láttad. régebben szedte, de rájött hogy hülyeség. Védelmi szerepe is van a szőrnek, védi a bőrt. Olvass utána!

2014. máj. 3. 16:34
 8/35 A kérdező kommentje:
Kimeríti az igénytelenség fogalmát. Akik ennyire megmagyarázták... A hónaljatokat is szőrösen hagyjátok? Kb. ugyanaz a kettő.
2014. máj. 3. 18:07
 9/35 anonim ***** válasza:
88%
RETARD!
2014. máj. 3. 19:43
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem meg nem attól lesz valaki igényes, hogy a fején kívül mindenhol csupasz. Nekem szőke pihe szőr van a karomon és a combomon, és szarok a divatra, nem fogom leszedni, és nem is tartom máson sem igénytelennek.

Már az odalenti csupaszság sem divat, idővel úgyis rájön mindenki, hogy ez a szőrtelenítés mizéria totális hülyeség, addig is szőrtelenítem a hónaljam, a lábszáram, fazonra igazítom amit kell, és kikérem magamnak hogy divatmajom kirakatbábuk cikizzenek a gyér szőke piheszőreim miatt!

Én annyit mondtam egyszer a páromnak, hogy nézd, annak a lánynak szőrös a lába, le is szállt pirulva a villamosról (még álltunk, indulás előtt), szégyelltem is magam rendesen érte, mert nem azért mondtam, mert ciki, igénytelen, vagy ilyesmi... csak fura manapság és kész.

2014. máj. 3. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!