Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ennyire igénytelen a...

Miért ennyire igénytelen a lányok egy része?

Figyelt kérdés

Itt leginkább a szőrös karra gondolok. Tegnap is láttam egy csajt 18-19 körül lehetett, a metróban smacizott a barátjával. A karján pedig barna szőrszálak voltak. Nem lehetett nem észrevenni. Még csak nem is pihék... Engem ez hihetetlenül taszít.

Innen üzenem a barátjának, egészségre...

2014. máj. 3. 14:33
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Ütős válasz... Kár, hogy a lényegen nem változtat.
2014. máj. 6. 22:58
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni.

Egy 26 éves felnőtt (számodra ez ismeretlen szó) nő, akinek nem szőrös a karja.

2014. júl. 3. 09:07
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Miért ennyire idióták az emberek egy része?

Itt leginkább az olyan emberekre gondolok akiknek nincs jobb dolguk mint cikizni a másikat.

Az igénytelenségnek ehhez semmi közbe. Az aki nem tisztálkodik és nem ápolja magát és minden nap a mocskos házban tölti az idejét na az igénytelen. De hogy valaki nem érzi szükségét annak hogy mindennap borotválja a karját vagy esetlen nincs pénze a folytonos gyantázásra az nem igénytelen. Lehet túlteng az ilyen nőkben a férfi hormon vagy beteg. De erre ugye nem gondol a kedves és roppantul okos kérdező...

Mennyi olyan nő van akik bomba testük van, nagy mellük, gyönyörű arcuk smink nélkül, tiszták, jól öltöznek de szőrös a karjuk. Ezért lenne bárki is taszító? Hmm... számomra pedig az olyan retard emberek taszítók mint te és a barátaid akik szerint egy szőrös kar igénytelen.

2014. júl. 3. 17:38
 24/35 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te szőrteleníted a mellkasod?
2014. júl. 3. 20:01
 25/35 A kérdező kommentje:

22!

Te miért szőrteleníted a karodat? Valami oka csak van?

A fogalom pedig nem ismeretlen. Felnőtt férfi vagyok.

2014. júl. 3. 20:36
 26/35 A kérdező kommentje:

23!

Mert aztán hú de sokba kerül borotvát vagy gyantát venni... Ezerszer feleslegesebb dolgokra szórják el a pénzt, az emberek.

Igen, ezért taszító! Egy magára valamennyit is adó nő, szőrteleníti a karját. Kijavítalak, a bomba testű nők nagy része, szőrtelen karral mászkál. Való igaz, láttam már olyan nőt is, hogy bomba test, gyönyörű arc, erre tiszta szőr a karja... Még csak nem is pihék, rendes szőr. De ez ritka!

Ha szőrös a karod, nem is bánom, hogy taszítalak;)

2014. júl. 3. 20:42
 27/35 A kérdező kommentje:

24!

Ez hogy jön ide?

2014. júl. 3. 20:42
 28/35 anonim ***** válasza:
24 vagyok. Úgy. Érdekel.
2014. júl. 3. 20:43
 29/35 A kérdező kommentje:

Nincs dzsungel a mellkasomon. Alig van egy kevéske kis ritka szőr, az sem dús és nem is fekete. Majdnem olyan, mintha csupasz lenne.

Nem, nem borotválom.

2014. júl. 3. 21:40
 30/35 anonim ***** válasza:
És még az érdekelne, hogy találtál már szőrtelen párt magadnak? Meg ezt hogy képzeled? Minden nőnek vannak rossz időszakai, mi történik akkor, ha pl. egyszer csak megunja a szőrtelenítést? Mondjuk télen mindig hosszút hord, vagy bőrproblémája lesz. Kidobod? Akkor is, ha szereted? Mert "igénytelen"? Vagy már eleve úgy keresel párt, hogy garantáltan szőrtelen maradjon? Nem érzed, mennyire nevetséges vagy?
2014. júl. 3. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!