Miért ennyire igénytelen a lányok egy része?
Itt leginkább a szőrös karra gondolok. Tegnap is láttam egy csajt 18-19 körül lehetett, a metróban smacizott a barátjával. A karján pedig barna szőrszálak voltak. Nem lehetett nem észrevenni. Még csak nem is pihék... Engem ez hihetetlenül taszít.
Innen üzenem a barátjának, egészségre...
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni.
Egy 26 éves felnőtt (számodra ez ismeretlen szó) nő, akinek nem szőrös a karja.
Miért ennyire idióták az emberek egy része?
Itt leginkább az olyan emberekre gondolok akiknek nincs jobb dolguk mint cikizni a másikat.
Az igénytelenségnek ehhez semmi közbe. Az aki nem tisztálkodik és nem ápolja magát és minden nap a mocskos házban tölti az idejét na az igénytelen. De hogy valaki nem érzi szükségét annak hogy mindennap borotválja a karját vagy esetlen nincs pénze a folytonos gyantázásra az nem igénytelen. Lehet túlteng az ilyen nőkben a férfi hormon vagy beteg. De erre ugye nem gondol a kedves és roppantul okos kérdező...
Mennyi olyan nő van akik bomba testük van, nagy mellük, gyönyörű arcuk smink nélkül, tiszták, jól öltöznek de szőrös a karjuk. Ezért lenne bárki is taszító? Hmm... számomra pedig az olyan retard emberek taszítók mint te és a barátaid akik szerint egy szőrös kar igénytelen.
22!
Te miért szőrteleníted a karodat? Valami oka csak van?
A fogalom pedig nem ismeretlen. Felnőtt férfi vagyok.
23!
Mert aztán hú de sokba kerül borotvát vagy gyantát venni... Ezerszer feleslegesebb dolgokra szórják el a pénzt, az emberek.
Igen, ezért taszító! Egy magára valamennyit is adó nő, szőrteleníti a karját. Kijavítalak, a bomba testű nők nagy része, szőrtelen karral mászkál. Való igaz, láttam már olyan nőt is, hogy bomba test, gyönyörű arc, erre tiszta szőr a karja... Még csak nem is pihék, rendes szőr. De ez ritka!
Ha szőrös a karod, nem is bánom, hogy taszítalak;)
24!
Ez hogy jön ide?
Nincs dzsungel a mellkasomon. Alig van egy kevéske kis ritka szőr, az sem dús és nem is fekete. Majdnem olyan, mintha csupasz lenne.
Nem, nem borotválom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!