Bio Lab Mask tényleg működik?
Vélemények érdekelnének arról, hogy tényleg működik-e ez a krém vagy csak 1 nagy átverés? Növekedési csíkokra kellene.
Válaszokat előre is köszönöm.
De örülók, hogy támadt ez az ötletem és idejöttem utolsó percben!
2o-át írja a mask- rendelés utolsó napjának - gondoltam, gyorsan rendelek, még beleférek. Aztán valami "sugallatra, mégis idejöttem tájékozódni - hátha...... Jól tettem, mert nagyon gyanus volt nekem kis!
De örülók, hogy támadt ez az ötletem és idejöttem utolsó percben!
2o-át írja a mask- rendelés utolsó napjának - gondoltam, gyorsan rendelek, még beleférek. Aztán valami "sugallatra", mégis idejöttem tájékozódni - hátha...... Jól tettem, mert nagyon gyanus volt nekem is!!
Érdekes az is hogy az "AJÁNLÁSOK" között a 7. képen a kezelés után anyajegye lett az illetőnek...(?) Még arra sem ügyelnek hogy a photoshop minőségi legyen...szánalmas... Lásd: "Pillanatok alatt eltűntek a növekedési csíkjaim!"
Név: Dávid
Kor: 25
Foglalkozás: Tanuló
Lakhely: Szeged
Utána eredmények: 5. hét
(És kinőtt egy anyajegyem... :D )
Érdekes az is hogy az "AJÁNLÁSOK" között a 7. képen a kezelés után anyajegye lett az illetőnek...(?) Még arra sem ügyelnek hogy a photoshop minőségi legyen...szánalmas... Lásd: "Pillanatok alatt eltűntek a növekedési csíkjaim!"
Név: Dávid
Kor: 25
Foglalkozás: Tanuló
Lakhely: Szeged
Utána eredmények: 5. hét
(És kinőtt egy anyajegyem... :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!