Mit kezdjek a hajammal?
Figyelt kérdés
Már pár éve probálom növeszteni a hajam. Az a baj hogy nagyon töredezik és szárad.Azt el kell mondanom , hogy nem simitom és csak szüksegesetén száritom. Kipróbáltam sok sampomt meg barzsamot is. Jelenleg az Avon argán olajos sampont és olajat használom. Ez az ami megállitotta többé kevésbé a töredezést és a száradást. Viszont szeretném nagyom ha megnőne, használtam ricsinust is, de rövid ideig. Most a Revalis kapcsulát szeretném kipróbálni. Mi a véleményetek? Köszönöm előre is.2014. jan. 25. 18:05
1/7 adrikácska válasza:
Menj el fodrászhoz vágasd le a töredezett végeket így sokkal gyorsabban fog nőni
2/7 A kérdező kommentje:
Kivan vágatva, most használom az avontol az arán olajos hajvégápolot. Ez valamennyire megakadájozza a töredezést nalam. Most növeszteni szeretném, arra kellenének tippek. :)
2014. jan. 25. 18:15
3/7 anonim válasza:
Elősszőr is szeretném elmondani hogy az egy tévhit hogy gyorsabban nő a haj ha levan vágva a vége. ez csak mese az olyan gyerekeknek akik félnek hogy rövid lesz a hajuk.
másodszor viszont én is azt javaslom kérdezd meg a fodrászad biztos tud valami tippet adni. egyépként lehet nem kivülröl (pl balzsam) kell ápolni a hajad. lehet belül van valami bibi
4/7 anonim válasza:
Nekem a biovanne plus nagyon bevált!
Le lett vágva kb. 13-15 centi a hajamból a töredezés miatt, aztán egy kis idő múlva elkezdtem a biovanne plus kúrát. 3 hónapig szedtem a biovannet, a hajhullásom szinte teljesen elmúlt, erősebb, élettel telibb a hajam, és nem töredezik. Pedig már fél éve, hogy fodrásznál voltam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2014. jan. 25. 18:37
6/7 anonim válasza:
A ricinus nekem nem használt sokat, de ha tényleg nem szárítod gyakran, meg ápolod, akkor szerintem fog az nőni :) Én nagyon akartam hogy gyorsan nőjön, úgyhogy én is mindent kipróbáltam, de nem nagyon használtak, max. a bojtorján hajszesz kicsit, de jelentéktelen mértékben.úgyhogy végül feladtam, és nem foglalkoztam vele, és észre se vettem, egy pillanat alatt megnőtt :) nem is emlékszem már rá, hogyan, nem törődtem vele, úgy gondoltam, hadd nőjön, ha akar, és meglett az eredménye :) már mell alá ér :)szóval szerintem amíg vársz, hogy nőjön, érezd jól magad úgy, ahogy van, fogd össze ahogy tetszik, hátha neked is beválik :) bocsi ha nem tudtam sokat segíteni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!