Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a hajammal?

Mit kezdjek a hajammal?

Figyelt kérdés

sziasztok kiskoromban még szép volt, de változott a hajtípusom, nem sima fényes, puha hanem mintha 'egybe lenne az egész" lófarokba is fogom csúnya, csak akk nem ha kivasalom de már azért vágattam a hajam mert csúnya lett a vasalástól és nagyon ritkán szoktam.. olyan semmilyen az egész..középhosszú tervezem hogy megnövesztem mert sosem volt hosszú.. hiába használok puhító, fényesítő pakolásokat mindenhogy szar..

ráaádsul nem is egyenes össze vissza hülyén hullámosodik olyan semmilyen..egyszer festettem a színe jó lett de maga az egész hajam annyira idegesítő.. annyira irigyelem azokat akiknek lejebb lapulú a hajuk persze nem akarok túl vékony lapos hajat hanem ilyesmi szépet:

[link]

mmint az állagára gondolok mintha a tincsek külön választhatóak is lennéenk, de nekem olyan "egybe van a hajam"... priviben ha vki gondolja küldök a hajamról képet.. vágattam rövidre addig szép volt amíg a fodrász megcsinálta, de utána magamnak nagyon rossz volt ugyanolyan minőségű lett.:(

17L

2013. nov. 5. 11:44
 1/3 A kérdező kommentje:
meg szeretnék vmi változatosságot de nem vágatni mert pont h növesztem csak olyan uncsi
2013. nov. 5. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is régen pont olyan volt a hajam,amilyet te írtál... Nekem a dr Immun hajsampontól és balzsamtól lett szép és energivál teli a hajam...mintha kicserélték volna azóta...a gyógyszertárakban is beszerezhető és nem drága egyáltalán! Nekem azóta gyönyörű lett a hajam,már lassan 1 éve használom! 23/N
2013. nov. 5. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm kifogom próbálni ment a zöld kéz :))
2013. nov. 5. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!