Mit kezdjek a hajammal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mit kezdjek a hajammal, hogy egészségesebb legyen, és megnőjön szép hosszúra? Eddig vasaltam, majdnem minden nap, több mint 3 évig. Most viszont szeretném félre tenni a hajvasalót. Viszont nagyon rossz hajam van, össze vissza
áll. hullámos, de elalszom, szóval egy káosz. Szoktam kontyba hordani ( szinte mindig igy van mostanában) de úgy hallottam, hogy ez nem túl jó a hajamnak, szóval van valami ötletetek, hogyan hordhatnám a hajam, hogy ne kelljen vasalnom, vagy akármit is csinálnom, ami nem használ neki. Előre is köszi a válaszokat. :)
2013. okt. 27. 14:07
1/2 A kérdező kommentje:
Amúgy a hajam most, olyan 5 cm-el a vállam alá ér. ha ez segít valamit.
2013. okt. 27. 14:11
2/2 anonim válasza:
Nekem is sajnos ez a bajom, csak nekem a mellemig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!