Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Sotret,...

Mi a véleményetek a Sotret, illetve Roaccutan gyógyszerekről?

Figyelt kérdés
Most jöttem a bőrgyógyásztól, azt mondta hogy a pattanásokra 1 hónapig napi 1 kapszulát, azután a hátralévő 5-6-7 hónapban napi 2 kapszulát kell ennem. Namármost olvastam a mellékhatásait, és elég sok van belőle, kezdve -az egyébként egyáltalán nem vészes- szájszárazsággal, de olyat is olvastam, hogy hosszútávú vese, illetve májkárosodás, depresszió, öngyilkossági hajlam, agresszió, hirtelen hangulatváltozások. Valamint intenzíven edzek, és olvastam, hogy edzés mellett az izületeket is tönkreteheti. Ezek engem kicsit meghökkentettek, szóval aki használta, mi a véleménye a gyógyszerről?
2014. jan. 21. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

:D

én most kezdtem el 3 hónapja, hétfőn jön a vérkép eredmény ha érdekel megírom :D

szóval igen lehetnek durva mellékhatások de ennek olyan kicsi az esélye mint hogy nyersz az ötös lottón :P a nagyon gyakoriak közül nekem pár bejött száradok mint az állat de kaptam krémet és ezzel elég tűrhető aztán néha orrvérzés meg ilyen kis apróságok de ezek elviselhetőek :) az arcomon egy pattanás nincs előtte meg akkorák voltak fujj :S :D na szóval ez a gyógyszer elég erős de megéri szerintem és én napi 3-at szedek később 2-t a 20mg-osból te hány kiló vagy?

2014. jan. 26. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Az edzést meg mellőzni kell, nekem is ez a legnagyobb fájdalmam hogy nem mehetek kondiba, bár orvos mondta járhatok de ha fáj abba kell hagyni és ugyis fájna + tömegnövelő+fehérjét se szedhetnék mert van benne D,A Vitamin amit mellőzni kell a kúra alatt :'(
2014. jan. 26. 17:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én is intenzíven kondizok, ezért is nem akarom szedni a gyógyszert, a nagy súlyok alatt félteném az izületeim. Meg 7-8 hónapot nem bírnék ki edzés nélkül, arról nem is beszélve, hogy ezalatt amit 2 év alatt felépítettem, majdnem teljesen visszafejlődne. :/
2014. jan. 26. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
ez igaz hogy leeresztenél de van a szervezetnek egy olyan képessége hogy izommemória tehát hamar visszajönne :) és én is mérlegeltem vagy kigyurt leszek de akár 25 éves koromig pattanásos utána meg a hegek vagy inkább kibirom ezt az egy évet (nekem már csak 7 hónap) és utána kezdődhet a gyúrás :) amúgy a vérképen minden rendben :P
2014. jan. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!