Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki tud egy jó bőrgyógyászt...

Valaki tud egy jó bőrgyógyászt, aki roaccutant/sotret is felír?

Figyelt kérdés
igen régebben végigzongorásztam ezt már, hogy azt csak végső esetben stb írják fel, ezért is kérdezem, mert már egyszer végigjártam és csak az segített, ezért nem akaorm újra végigpróbálni az összes pattanás elleni készítményt, hanem szeretném megértetni a bőrgyógyásszal hogy ezen már túlvagyok.

2013. ápr. 18. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megmondod hogy már mindent kipróbáltál és csak ez segített akkor fel fogja írni bármelyik bőrgyógyász, persze a normális vizsgálatok után csak, mivel az kötelező hozzá.
2013. ápr. 18. 23:23
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

és szerinted most nyáron is felírják?

mert tudom hogy nem szabad kimennia fényre túlzottan, de én éjszakai műszakban dolgozom, a nappalt kb átalszom..

2013. ápr. 19. 03:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet szedni ilyenkor is, de ha nappal kimész akkor erős fényvédő krémet kell használnod, strandot meg ilyesmit pedig el is fejetheted egész nyárra.

Nekem is felírta volna az orvos, de én akkor sem szednék ilyet ha ingyen adnák, haveromnak már tönkretette a máját és izomfájdalmai voltak állandóan a szedés alatt.

2013. ápr. 19. 10:35
 4/5 Nature Sandra válasza:
Jakobi Krisztina [link] nagyon jó bőrgyógyász! Én mellette csináltam végig a sotret kúrát, hihetetlen eredménnyel!
2013. júl. 8. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. júl. 10. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!