Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jön ki még több pattanás?

Miért jön ki még több pattanás?

Figyelt kérdés
kb 50 napja szedem az isotretinoin ratipharmot, ami ugyanaz mint a roaccutan, sotret stb... először 20mg most vagy 2 hete 30mg adagban/nap. szépen javulgatott már csak kisebbek jöttek ki. erre most kijöt mindét oldalt szinte ugyanott egy ilyen közepes méretű pattanás, az arcom baloldalán meg egy elég nagy. persze ilyen kisebbek még vannak meg elég mitteszeres is, de ezt most felidegesített, mivel már bíztam a javulásban.

2013. jan. 18. 14:24
 1/5 anonim válasza:
Én is szedtem a Sotretet, 8 hónapig. Nekem már az első héten eltűnt az összes pattanásom. Egyébként úgy tudom, hogy valakinél úgy jelentkezik, hogy először romlik az arca, azután kezd kitisztulni. Ne aggódj, el fogja tüntetni ! Türelem kell hozzá.
2013. jan. 20. 11:13
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem is romlott az elején kicsit, de már majdnem két hónapja szedem és ekkor már sokaknak rendbe szokta hozni. nem baj végigszedem, remélem úgy lesz ahogy mondod.
2013. jan. 20. 13:54
 3/5 anonim válasza:
szia, ez teljesen normális' anno a bőrgyógyászom azt mondta,hogy az első harmadban ronthat a helyzeten, majd szépen el fognak tűnni. nagyon kellemetlen de kitartás!!! :)
2013. jan. 25. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Mellette használtatok valamilyen krémet?

Nem hámlott az arcotok?

2013. okt. 21. 20:25
 5/5 anonim válasza:
előző vagyok :D a bőröm nagyon hámlott, a bőrgyógyász írt fel egy krémet, ami elég jó volt. bár én nem szerettem, mert mindig úgy éreztem mintha valamilyen zsírt kennék a képemre :D
2013. okt. 22. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!