Lehetetlen, makacs patik vannak az arcomon, Mit tegyek?
A problémám a következő :S :
17/F vagyok, az arcom kb. másfél éve egyre katasztrófálisabban, kétségbeejtően hibádzik a pattanások végett..Kipróbáltam sok cuccot stb. mint ahogy sok kérdező írja itt, felsorolni nem fogom ,lényeg, hogy a márkás tonikokon,krémeken át a bőrgyógyászig minden, vagy tovább rontott a helyzeten, vagy jobbik esetben ideiglenesen javított rajta egy kicsit, (amíg aztán hozzászokott az arcbőröm) aztán vissza a holtpontra.Magánéleti/Személyiségi gondjaim nincsenek :D
(Szóval nem belülről fakad a kiváltó oka). Azt még megjegyezném, hogy kb tavaly nyár eleje óta foglalkozom testépítéssel, ebből kifolyólag nyilván, nagyon nagy fehérje dózissal látva el a szervezetem, nap mint nap.Ez ugyebár negatív hatással van mindenképpen a bőrre. A tejsavó fehérjére sajnos olyan szinten allergiás vagyok, hogyha akár egy ilyet tartalmazó protein-szeletet megeszek félig akkor másnapra bedagad tőle a pofim:/. Ebből ered a másik gondom, hogy a fehérje visszaszorításával az étrendemből nyilván javulna valamennyit a bőröm, de a megszerzett izomtömegről sem mondok le szívesen, ami testalkatomból kifolyólag, a csökkentett tápanyagokkal elég hamar semmivé is lenne.. (ami a befektetett munkát, felesleges időpazarlássá alakítaná.) Köszönöm ha végigolvastad :) Remélem tud valaki írni valami okosságot ami új lesz nekem. Help me ;)
Kiegészítés: Azt még hozzátenném, hogy vitamin, ásványi anyag táp.kieg.eket is szedek,az anabolikus folyamatok, a jobb fejlődés, és az egészség érdekében, azon kívül még nyáron tömegnövelőt is toltam. Egyébként a külsőmre soha semmi panasz nem volt még,(nyilván ezt kivéve) mindig volt barátnőm is, most is van mint már írtam, csak mielőtt pattanásos lettem azért több.:D De nem is emiatt akarok megszabadulni tőle,
nyilván esztétikai okokból is , meg csak egyszerűen magam miatt, már nagyon unom :/.
Rendes kajákból viszem be a fehérjét (tojás,hal,szárnyasok)
meg ezen kívül olyan protein szeletet amikbe tojás,tej+szója-prot, izolátum van, (14g) azzal szerintem semmi gáz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!