Ti mennyi ideig szedtétek a Sotretet vagy Roaccutant?
Figyelt kérdés
Hány mg? Hány hónap?
Köszi :)
2013. dec. 2. 17:24
2/16 A kérdező kommentje:
Én is most kezdtem el egy hónapja és napi 3*20mg-t kell szednem 1 évig. Neked? :)
2013. dec. 2. 19:05
3/16 anonim válasza:
Roaccutant szedsz? Én is napi 60mg-ot. A kúra ideje még nincs belőve. Milyen változásokat látsz?:) Mennyire volt "ronda" az arcod? Hány éves vagy? Milyen nemű?
4/16 anonim válasza:
Én sotretet szedek de ugyan az a kettő :) 17/F és viszonylag csúnya gyulladt pattanásaim vannak így 1 hónap után még minimális a változás de valamennyi van :)
5/16 anonim válasza:
Nekem régebben felirta a bőrgyógyász, de nem vállaltam a káros mellékhatásait, van erre más megoldás is!
6/16 A kérdező kommentje:
Igen LEHETNEK káros mellékhatásai is de, ezért szükséges a havi orvosi vizsgálat + 3 havonta vérvétel, akkor semmi bajod nem lesz. :)
2013. dec. 3. 17:48
7/16 anonim válasza:
Szia!
Eddig mik a tapasztalataid?:)
8/16 A kérdező kommentje:
Szia!
Különösebb mellékhatás szerencsére nincs az arcomon pedig egy pattanás sincs. :)
2014. jan. 2. 15:45
9/16 anonim válasza:
Hány éves kortól lehet szedni a Sotretet és mik a mellékhatásai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!