Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mennyi ideig szedtétek a...

Ti mennyi ideig szedtétek a Sotretet vagy Roaccutant?

Figyelt kérdés

Hány mg? Hány hónap?

Köszi :)

2013. dec. 2. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok hogy álltok? Szeditek még? Én most fogom elkezdeni a héten,de nekem csak napi 1db 20mg kell szednem!
2014. jún. 18. 00:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Napra nagyon ne menj utolsó, mert hamar leégsz.
2014. júl. 20. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem már több, mint 3 hete vége:) Egyelőre még "szép" az arcom.
2014. júl. 20. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Sikerült jól leégnem.... Tudtok olyan gyógyszertárt ahol mindig van Roa,és nem kell megrendelni??? KERLEK,ha tudtok írjátok meg! Bp-en :)

Kérdező Te hova jársz dokihoz? Privit is ìrhatsz!

Tőlem vettek vért mikor elkezdtem,de 2 hónap múlva megyek megint vissza,és azt mondták,hogy akkor nem fognak venni,mert most vettek! De a betegtájekoztatóban meg az van h havonta kell ellenőrizni a vért is. Nektek rendszeres a vérvétel?

2014. júl. 24. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt rendszeres vérvétel. A Westendben lévő patikában mindig volt, mikor mentem:)
2014. júl. 24. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszi akkor megnézem a Westendbe! :)
2014. júl. 24. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!