Lesz visszaesés, hogy 3 napig nem szedem a gyógyszert, vagy feleslegesen aggódok?
Figyelt kérdés
4 hónapja szedem az isotretion-ratiopharmot (roaccutan, sotret ugyanaz). jelenleg 40mg/nap dózisban, eddig kb összesen 4000mg-t szedtem be. most úgy néz ki 3 napig nem tudom szedni, mert elfogyott, és az orvosom pont nem rendel. azért idegesít mert pont most kezdett javulni az arcom, nem jött már ki egy ideje, egy pattanás se.2013. ápr. 5. 14:44
1/4 anonim válasza:
Már egyáltalán nincs belőle?-mert ha van, akkor ami van, azt oszd el kisebb adagokra.
Ha nincs, akkor meg tök mindegy hogy aggódsz e vagy sem, majd kiderül, hogy reagál a szervezeted.
2/4 A kérdező kommentje:
nincs, ma reggel vettem be az utolsót
2013. ápr. 5. 14:56
3/4 anonim válasza:
nem hinném hogy várható visszaesés,ugyanis csak jóval hosszabb idő után ürül ki (teljesen) a szervezetedből a gyógyszer (vagy inkább méreg?)nekem legalábbis ezt mondta a bőrgyógyászom.
4/4 anonim válasza:
:D Teljesen ugyanezen aggódom én is, de még remélem, hogy előkerül a doktorúr. Nekem ő azt mondta mielőtt nagyobb adagot írt fel, hogyha túlzottan kiszárad a szám ne szedjem 2-3 napig aztán álljak vissza az eggyel kisebb adagra, mert napokig a szervezetben marad 1-1 kapszula hatóanyaga. Én ebből arra következtetek, hogy nem lesz nagy baj, ha kihagyod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!