Fekete színező van a hajamon, a barna hajfesték be fogja fogni anélkül hogy leszívatnám? Vagy csak feleslegesen roncsolom vele a hajam?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 13:58
1/6 anonim válasza:
Nem fogja befogni, csak a lenőtt részt sztem, de ha valami kimosható rosszabb fajta szinező van rajta, akkor sanszos, hogy pár hónap alatt kopik annyit, hogy be tudd festeni valami szép barnára.
2/6 anonim válasza:
mivel a szinező nem tartós, csak pár mosást bír ki, ezért nemis roncsolja a haj minőségét annyira, befogja fogni a barna hajfesték, nemis kell szivatni, ha eredeti vagy festett fekete lenne a hajad és szőkét akarnál, akkor kellene szivatni, feketéről barnára lehet festetni, a szőke dobja csak le a színt, a fekete frankón festhető sötét barnára
3/6 anonim válasza:
előző vagyok, én 10 éve vagyok fodrász, és eddig nem találkoztam olyan színezővel ami hónapokat kibírt, az már festék, a színező az ami 7-10 mosás után kikopik
4/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor befogja ? köszönöm a válaszokat :)
2010. máj. 10. 14:27
6/6 anonim válasza:
hát akinek eddig csináltam szinezőre barnát, mindig befogta, hajtípustól függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!