Gáz ha ezeket csinálom? (több lent)
13 éves lány vagyok! Borotválom a lábamon és a kezemen a szőrt! Kb. 12 éves voltam amikor először kipróbáltam (egyedül). Nagyon szőrös volt a kezem is lábam is, egyik osztálytársam (amúgy cicabab, mindene megvan) leszólta hogy "jé milyen szőrös a kezed". Általában nem hallgatok mások véleményére de ez most akkor is fájt még ha természetes dolog is a szőrzet. Na de akkor úgy döntöttem hogy kipróbálom. Talán már a kezemen simább lett de nagyon nem hagyom megnöveszteni, 2-3 naponta borotválom.
Szedem a szemöldököm is. Én magam kezdtem el, mert nem mertem anyukámnak megmondani! Azóta sem tudja a borotválást sem és a szemöldököm sem vette észre.
Szerintetek gáz?
Jajjajj!!!
Nem arról van szó, hogy gáz, de magadnak csinálod a problémát. Ha borotválod a karodat, attól úgy megerősödik, hogy később nem tudsz majd vele mit kezdeni. Inkább mondd el anyukádnak, vegyél gyantázószettet (vannak ilyen gyorsabb "csíkok" is, x-Epil, Tescoban lehet kapni), ne borotváld! A láb még rendben van, a szemöldök meg teljesen.
Nem lesznek simábbak, azok csak a könnyebb csúszásért vannak.
Vegyél hideg gyantát, várj míg megnőnek kicsit a szőrszálak (addig ne találkozz a picccs ismerősöddel, és szedd le azzal. 2-3 hétig nem is kell vele foglalkozz.
Vagy epiláld :) Nem túl drágán lehet venni készüléket, ha kapsz kis zsebpénz gyűjtsd össze.
De amúgy nyugodtan mondd el a problémád anyukádnak, kiemelve, hogy megszóltak az osztálytársaid, és szeretnél segítséget kérni, mert a borotvát nem találod jó megoldásnak (nem is az).
Amúgy mennyire szőrös a kezed? Mert én 22 éves vagyok és nekem alapból alig szőrös a kezem, inkább pihés és soha senki nem mondott rá semmi rosszat.
Ui. Én is ennyi idősen kezdtem el a szőrtelenítést, és én sem mondtam el anyának :)
Kezedet minek borotválni? omg.
Körülöttem senkinek nincs leborotválva, 16 vagyok. És egyátalán nem ciki, ha ott szőrös!!! Nem is látszik annyira.
Na mindegy, ha neked ez esik jól. Csak később rossz lesz, hogy erősödik a szőr a kezeden. Inkább ott válts gyantára, vagy epilátorra. Nem kellett volna a kezedet is, de így már mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!