Megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy ilyen haja legyen?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretne ilyen hajat, amióta csak meglátott egy ilyen hajfestéses reklámot. Megengednétek neki?
2013. jún. 19. 22:46
21/29 anonim válasza:
Tényleg ezt kellett volna linkelned. Ez ezerszer jobb mint az első. Az első nagyon feltűnő, nem tizenéveseknek való, de a második szép, természetes. Ezt én is megengedném, főleg, hogy 15. szülinapra lesz.
22/29 A kérdező kommentje:
Nekem is csak most mutatta meg ezt a másodikat. Azért pont azt linkeptem be, mert azon is egy 14-15 éves hölgy látható.
2013. jún. 20. 16:09
23/29 A kérdező kommentje:
Mármint azért pont azt linkeptem be először, mert azon is egy 14-15 éves hölgy látható.
2013. jún. 20. 16:10
24/29 anonim válasza:
A második kép, amit linkeltél sokkal természetesebb, azt már megengedném, de ezt viszont már mindenképp fodrásszal kell csináltatni, mert nem egy színből van válogatva az ombre festék. (fodrász vltam)
25/29 A kérdező kommentje:
Akkor mehet festékkel is, nem kell színező? Mindenképpen fodrászhoz megyünk.
2013. jún. 20. 16:27
26/29 anonim válasza:
Nem lehet színezővel.Vagy szőke festékkel csinálja, vagy ha esetleg sötét a haja(De ha olyan minta képen,akkor nem)akkor ki is szőkítheti előtte szőkítőporral.De szerintem elég a szőke festék hozzá.
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. jún. 20. 20:42
28/29 anonim válasza:
Igen....majd ráér megjönni az esze. :)
29/29 anonim válasza:
ez a második kép egész más mint az első...természetes hatású (nekem alapból van ilyen színű hajam, szerintem ismeretlenek nem is vennék észre, hogy festeti:D), én megengedném neki. A lényeg a kímélő ammóniamentes festék, normális hajápolás és viselkedés persze:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!