Megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy ilyen haja legyen?
Nagyon szeretne ilyen hajat, amióta csak meglátott egy ilyen hajfestéses reklámot. Megengednétek neki?
Nekem nem ezzel a stílussal lenne problémám, hanem magával a hajfestéssel.
Maximum színezővel engedném. Egy 14 éves kislány szerintem ne fesse a haját, annyira felesleges és később még milliószor megbánhatja. Most nagy divat, aztán ha kimegy a divatból, mi lesz?
Szóval mint mondtam, maximum színezővel.
Kétszer meggondolnám hogy megengedném-e.
Egyrészt meg 14 éves. Nagyon fiatal még hozzá, és még lehet annyiszor festve a haja, hogy csak na. Miért van még erre szüksége? Jó, persze hódolni akar Ő is a divatnak, fiatal, stb.stb.
Másrészt mindenkinek ilyen haja van, tűnjön ki a tömegből valami mással!
Ha viszont Te jónak látod azt, hogy befessék a haját, és normális, rendes gyerek, akkor ámen. Legyen! :-)
Csak arra ügyeljetek, hogy ne otthoni hajfestékkel csináljátok, az első festést fodrász csinálja, mert nagyon el lehet ám cseszni az ombre hajat!
Egyébként én speciel nem engedném, egy 14 éves gyerek még fejlődő félben van, a haja is károsodhat, pláne ha a végét esetleg leszivatják, hogy még szőkébb legyen a vége. Tönkre fog neki tőle menni, ha olyan fekete a haja, mint a képen látható hölgynek.
Ha rendes, normális gyerek, úgyis nyár van, végülis megengedhető, de vegyél neki hajpakolást, balzsamot stb-t, hogy megfelelően ápolt legyen a haja.
A fő, hogy fodrász csinálja, ne dőlj be ennek a tévés hajfestéses reklámnak, otthon ilyet nem szabad csinálni, mert el lehet rontani, és azzal várni, amíg lenő.. nem kellemes. Ha már az első kikopott, akkor lehet otthonival is csinálni, mert akkor már látni fogjátok, hogy honnan, hogy kell festeni.
Igen.
Végülis ez nem sokban különbözik attól, amikor nekünk előre volt festve egy jó nagy tincs mahagóni anyánk hajfestékéből :DD Meg ha megunja, akkor csak színezővel egyszínbe hozzák az eredetivel és kész, vagy levágja a fodrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!