Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megengednétek a 14 éves...

Megengednétek a 14 éves lányotoknak, hogy ilyen haja legyen?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szeretne ilyen hajat, amióta csak meglátott egy ilyen hajfestéses reklámot. Megengednétek neki?

2013. jún. 19. 22:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szegény lánynak a gyönyörű barna haját pörköltszaftba tunkolták

Biztosan elveszített egy fogadást :)

2013. jún. 19. 23:49
 12/29 anonim ***** válasza:

Meg de, lehetőleg ne ilyen ronda vörösessárgás szart :D

Nekem az lenne a fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, ha ez a szíve vágya...

De nem bíznám ezekre a reklámos festékekre, inkább egy jó fodrászra.

2013. jún. 20. 00:09
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem! 14 évesen ne legyen befestve a haja! Van egy ilyen idős tanítványom akinek be van festve a haja és olyan elkényeztetett hogy csak na. Szerintem ha valaki ilyen idős korban már ennyi mindent megkap, akkor nem fog leállni. Látja, hogy milyen engedékeny vagy és jönnek majd az extrémebb kérések.

Valamint, minek ilyen fiatalon ennyire roncsolni a hajat? Magyarázd el neki, hogy semmi értelme sincs ha ilyen fiatalon elkezdi festeni a haját. Egyedi akar lenni? Legyen, de ne a külsejével, hanem a viselkedésével! Ilyen kinézettel pedig nem is lenne egyedi, mert minden második lánynak ilyen haja van. Arról nem is beszélve, hogy a tanárok se néznék jó szemmel ha ilyen bohóc hajjal jelenne meg.

Ha nagyon változtatni akar a frizuráján, akkor ajánld fel neki, hogy vágassatok neki valami jófélét. Vagy nézegessetek hajfonatokat, kontyokat. Így legalább nem lesz egyszerű, unalmas a haja és nem is károsítjátok festékkel!

21/L

2013. jún. 20. 00:11
 14/29 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagyok szülő, és az én régen részben piros, most felnyírt, kék hajammal nem véleményezek, csak egy ötletet dobék be: Milyen színű a haja? Mert ha világos, felvetheted neki a fordított ombrét, amikor sötétebb színbe megy át a haj. Ahhoz nem kéne leszívni szerintem, és nem roncsolná, valamint lehet színezővel is megoldható. Ha nem tetszik neki, persze ne erőltesd :)

Viszont mindenképpen fodrásznál csináltassa, az ombrét könnyen el lehet rontani, és akkor nem több, mint egy emberes lenövés.

15/L

2013. jún. 20. 00:55
 15/29 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, visszaolvasva javítanék a válaszomba: a nem roncsolná helyett inkább egy 'nem roncsolná annyira' lenne a helyes :)
2013. jún. 20. 00:56
 16/29 anonim ***** válasza:
én nem
2013. jún. 20. 08:14
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem engedném meg mert okádék:) De ha lenne gyerekem, ugysem tetszene neki az ilyen:D De ha más színűre szeretné befesteni a haját ami természetes és jól áll neki, ( nem drámai ) én megengedném neki.
2013. jún. 20. 10:13
 18/29 anonim ***** válasza:

nekem lila-rózsaszín van. :D

15L

2013. jún. 20. 11:04
 19/29 A kérdező kommentje:

Pontosan ilyen hajat akar, pont olyan hajszíne van, mint ennek a lánynak a képen, és ilyen ombrét is szeretne: [link]

A 15. szülinapjára szeretne ilyen hajat... De nem tudom.

2013. jún. 20. 14:56
 20/29 anonim ***** válasza:
Amit most linkeltél másodszorra azt kellett volna már a kérdésben is. Én eddig is megengedtem volna, de így meg főleg. Szerintem nem túlzás és természetes a hatása.
2013. jún. 20. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!