Ti megengednétek a lányotoknak ezt?
Először is olyan nincs hogy nem nő a hajad, ha mégis ez a helyzet akkor ott valami komoly betegség van és arra kéne inkább pénzt áldozni.
Ha meg letörik a hajad, azért nem lesz sose hosszabb, akkor inkább ápolni kéne jobban, nem pedig mégjobban elcseszni műhajjal. Mert 25ezerért csak műhajat tesznek fel neked, ami tönkreteszi a sajátodat is. Valamint ronda is lesz, mert... hát szerintem láttál már ilyet, tök más a műhaj mint az igazi. Méterekről látni lehet ha valakin ilyen van. Ballagásra max egy csatos póthajat tegyél fel ha annyira szeretnéd, kb 2000 ft-ért már lehet kapni piacon. Azt legalább le lehet venni.
1# hát unokatesómnak 180 tincset tettek fel és észre se vettem hogy múhaj..:O
2# nem úgy értettem,hogy nem nő hanem igen törik mert vasalom..sajnos muszáj mert úgy áll a hajam mint Einsteinnek reggel:SS vállammig ér. Volt csatosom egy csomó de mű és hamar összeáll..és tudjátok milyen a barbie-nak a haja egy idő után :D kb olyan lesz.. és 2000reket nem dobok ki 1 hétér..inkább azért gondokodtam ezen mert 3-4 hónap sőt volt akinek fél évet is fennt volt.
tényleg nincs ilyen, hogy nem nő a hajad. maximum sokat vasalod és letörik.
20-25 ezerért meg képzelheted milyen hajat kapsz...... vagy ritka az egész, vagy ocsmány barbi felmosófa hajból van. egy szebb póthajas hajkorona 70-80 ezer forint környékén kezdődik, az is jobb esetben fél év alatt tönkremegy. arról nem is beszélve, hogy ezeket a hajat is ápolni kell a saját hajad mellett, ami rengeteg idő és pénz is. na meg újra rakatni.
a hőillesztéses póthaj meg a legrosszabb módszer, teljesen tönkreteszi a hajadat a TÖVÉNÉL és akkor sírhatsz, hogy nem nő a hajad... főleg nem 20 ezer forintért lesz kíméletes és igényes.
vagy rááldozol még 5x ennyi pénzt, vagy beletörődsz, hogy a vasalás tönkreteszi a hajadat és nem vasalod többet, vársz ameddig meg nő. vagy felrakatsz egy ilyet a fejedre, amiről ordítani fog, hogy hamis és 2 hónap mulva leesik az egész a saját hajaddal karöltve.
Ugyan nincs még gyerekem, de biztos nem engedném neki, hogy ilyen magas fokú igénytelenségnek tegye ki magát.
24/F
nem engedném neki, és nem ilyen 'olcsó', hidd el. majd megnő a hajad magától.
hány éves vagy amúgy?
nem engedném meg az biztos:DDD
azért túlzásokba ne essünk már.mégis csak gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!