Szülők,20 év feletti nők, milyen ez a cipő? Ált. Iskolában hányadik osztálytól engednétek meg lányotoknak? Megengednétek?
Köszi előre is. :) Amúgy ilyenem van,szerintem nincs vele semmi baj,nem érzem kirívónak,csak kíváncsi vagyok. Idén kaptam. :)7.o./L-171 cm :D
bár nem vagyok szülő de nekem megengedik :)
ennél magasabbat is hordhatok
7.o./13/L
Nem hinném,hogy innét lenne hova fejlődni,így is akkora vagyok,mint egy ház.
+Nem minden nap ebbe megyek,mellette sportcipőm van,amit nem az utolsó kínaiból kaptak ki. Kiskorom óta odavan figyelve rá,h ne olyan cipőket hordjak,amik 3 nap alatt elcsámpásodnak,azaz inkább megvesszük 2 évre ,minthogy 1 szezon alatt 3-at kelljen venni egy szezon alatt,és abba is tönkremenjen a lábam. Nem hinném,hogyha annyira káros lenne,akkor megengedték volna,
Itt látszik a felfogásodból, hogy kislány vagy te még...
Ezek a cipők NAGYON károsak és nem csak a gyerekekre (főleg olyan korúakra, mint te), hanem a felnőtt nők lábára is. És...egy kislányon baromi hülyén néz ki egy magassarkú... :S
Nekem is engedik az ilyen cipőket , szerintem egy telitalpú még okés , főleg ha nem hordod minden nap . Abban viszont egyetértek, hogy nekünk még nem kéne tűsarkút hordani .
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!