Ilyen idősen már megengedném, főleg, ha nem minden nap ez van rajtad. Ez telitalpú, pántos, ami fogja a bokádat, nem is túl magas.
A lapos cipők sokkal ártalmasabbak tudnak lenni, azoktól mindig fáj a lábam.
19/L
2013. máj. 23. 18:27
12/20 anonim válasza:
28 vagyok a kislányom 5 éves, szóval még nem vagyok annyira érintett de én simán megfogom engedni a lányomnak az ilyet ha szeretne ilyet :) Pánt fogja a bokát és a talp- sarok magasság közötti differencia nem vészesen nagy. Én is felvenném és egy tininek is engedném. Szerintem a lapos gumitalpú Converse (főleg a noname piacos tornacipők) még károsabbak mint az ilyen szandálok.
2013. máj. 23. 18:34
13/20 anonim válasza:
"Ezek a cipők NAGYON károsak és nem csak a gyerekekre (főleg olyan korúakra, mint te), hanem a felnőtt nők lábára is. És...egy kislányon baromi hülyén néz ki egy magassarkú... :S"
100% egyetértés.
2013. máj. 23. 19:03
14/20 anonim válasza:
Én hatodikba kaptam az első magassarkúm, ünneplőnek. vannak magas cipőim azóta is,ill egészségesek is vannak, és magassarkúban is vannak normális ,olyan talpkialakításúak amiben nem szakad le a hátad.Engem ugyan nem érint az a része hogy megengedném-e de szerintem azért hogy heti 1,2x felvedd nem lesz még komolyabb bajod, persze nem árt ha sportolsz mellette ,és amire rájöttem ha sportosan vagy felöltözve hátizsák, én nagyon megszenvedek az oldaltáska, válltáska miatt a gerincemmel/csípőmmel 17/L
2013. máj. 23. 21:05
15/20 anonim válasza:
Hát általánosban nem, inkább gimiben. Akkor is csak iskolán kívül. Suliba nem való, na meg hülyén is néz ki hátizsákkal (arról meg szó nem lehet, hogy a sok cuccot az oldalán vigye, mert az tényleg egészségtelen).
Nem kirívó, nem egészségtelen, de nem illik egy 12-13 éves kislányhoz még szerintem.
2013. máj. 23. 23:00
16/20 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs nagy sarka. Ráaadásul telitaplú. Szerintem 7ben már simán hordható
2013. máj. 24. 16:25
17/20 anonim válasza:
Nekem van 11,5 cm is , és nem minden nap hordom az ünnepi cipőm is hasonló magasságú. van telitalpú szandálom is 11,5 cm es méretben, bár platformos. Nekem meg engedik mert ebben érzem jól magam semmi értelme olyanokat venni ami nem tetszik. 8 oszt.
2013. máj. 24. 17:49
18/20 anonim válasza:
én is 7.o vagyok , de azér ez nekem is tulzás o.o szerintem ez a cipő ráér 8. o után is, meg iskolába hátizsákkal tényleg nem való.Mondjuk én is elegánsabb vagyok , meg van is egy alkalmi magassarkúm ami 7 cm ,meg egy magasitott balerina ami 6,5 cm ,de ez bőven elég..meg azért ez 8-9 cm és azért ez már magas , főleg ha járni se tudsz benne.
2013. máj. 31. 19:13
19/20 anonim válasza:
én is 7.o vagyok , de azér ez nekem is tulzás o.o szerintem ez a cipő ráér 8. o után is, meg iskolába hátizsákkal tényleg nem való.Mondjuk én is elegánsabb vagyok , meg van is egy alkalmi magassarkúm ami 7 cm ,meg egy magasitott balerina ami 6,5 cm ,de ez bőven elég..meg azért ez 8-9 cm és azért ez már magas , főleg ha járni se tudsz benne. 13/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!