Lányok! Nektek ricinusolaj használata közben mennyi idő után volt észrevehető a hajnövekedés?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérnék azoktól,akik használták már..Másfél hete használom,de még semmi. mennyi után kezd el gyorsabban nőni?2013. jún. 5. 18:43
21/25 anonim válasza:
2 hét alatt nem fog tőle nőni a hajad !:)ahhoz hogy használjon,( saját tapasztalat heti 2-3 alkalom , egész éjszaka fent hagyni! ) nekem 2 hónap után látványosan sokat nőtt a hajam,DE ez is ember függő!:)Valakinek használ,valakinek nem ... nekem bevált , és valóban segített:)
22/25 anonim válasza:
#2 : a vége azért lesz selymesebb, mert pótolja a száraz haj nedvességtartalmát. én néha-néha előkapom, de nem minden alkalommal sajnos. :/ az ilyesmit nyáron érdemes űzni. én akkor 2-3 hétig folyamatosan használtam (minden hajmosásnál) . Bár az alkalmankénti 2-3 hajmosás nekem se a szívem csücske, de szerintem nem hülyeség. sok olaj jó a hajra. és nem azért fog nőni, mert hú, én most rákenem...hanem azért, mert olyan anyagokat tartam, amely hatására egészséges lesz. :) de szerintem.mindenképpen fogom még használni. ;) :3
23/25 anonim válasza:
tartalmaz ** #22, vagyis előző voltam. :*
24/25 anonim válasza:
Majd ha TUDOMÁNYOSAN bebizonyítja nekem valaki hogy nő tőle a haj (nem lenövés, meg mit tudom én mi alapján), akkor majd elhiszem.Mert ugyebár tudjuk, hogy előtte sem mérte senki h 4 hét alatt 5 mm-t nőtt vagy 8 mm-t a haja. Más részről pedig tudjuk, hogy őszi, téli és stresszes időszakban lassabban nő a hajunk.
Fényesebb a haj? Persze, hisz olaj, nem tudod 100%-osan kimosni, így az olajossága megmarad.
Puhább meg azért lesz szerintem, mert beszívja magába az olajat.
Kipróbáltam, bár tudtam h pozitív hatása nem lesz. És lám-lám: elkezdett tőle hullani mint a franc.
25/25 anonim válasza:
Azt nem értem miért kell ilyen idegbeteg pofátlan stílusban írni mint pl. az előző válaszoló. Ne kezeljétek tényként a TI tapasztalatotokat. Kúra szerűen kell használni, akkor hat. 100 százalék. Akinek nem hatott nem volt elég kitartó ill. nem volt megfelelő a haja mivel nagyrészt a barna hajon hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!