Lányok! Nektek ricinusolaj használata közben mennyi idő után volt észrevehető a hajnövekedés?
Hajnövekedés???
Nem hasmenés???
Te jó ég, akkor én nem jól használtam!
Én két hete használom, és bár lehet bebeszélem magamnak, de mintha már nőtt volna valamennyit. Azelőtt színezővel volt festve és látszik a hajtőnél a színváltás és azalapján úgy látom mintha már hosszabb lenne. Szerintem nem humbukk, különben miért mondaná annyi ember hogy nekik bevált és gyorsabban nő tőle a haj? Biztos mind hazudnak. Több hónapig kell rendszeresen használni, nem szabad azonnal várni a hatást, ezért adják fel annyian a fogyókúrát és testmozgást is, mert azt hiszik hogy egy hét munka után már olimpiára mehetnének és megmakacsolják magukat hogy ez nem megy, nincs változás, humbukk.
És még utóiratként, nekem nem zsírosodik tőle gyorsabban a haj, sőt mintha kevésbé lenne zsíros.
4-es válaszoló vagyok: nem 1 hónapig, fél évig:D
Én hajhullásra használtam, de azon se segített.
Még egyszer le ne írja valaki, hogy "humbukk"!!
Humbug, basszus, a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza.
De egyébként igen, egy nagy humbug az egész. Nem használ semmit, általában csak bebeszélik maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!