Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Nektek ricinusolaj...

Lányok! Nektek ricinusolaj használata közben mennyi idő után volt észrevehető a hajnövekedés?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérnék azoktól,akik használták már..Másfél hete használom,de még semmi. mennyi után kezd el gyorsabban nőni?
2013. jún. 5. 18:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
én mást használok nekem bejön.Subrina recept sampon és szérum de nem mindenkinek jön be mert mindenkinek más a HAJA lehet a ricinusolaj is használ de én nem fogom felkenni és úgy lenni 2 óráig meg stb..
2013. jún. 6. 11:28
 12/25 anonim ***** válasza:
13%
10-es, kérlek írd már be gugliba, hogy humbukk és utána okoskodj a helyesírás-ellenőrződdel ;)
2013. jún. 6. 13:45
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

12-es:

Kérlek te pedig művelődj, mielőtt beszólsz egy helyesbítésre.

A magyar szó helyes írásmódja a HUMBUG, csehül és más szláv nyelveken humbuk (de még véletlenül sem két k-val). A "humbukk" vagy "humbuk" egy helytelen tájnyelvi forma, Kelet-Magyarországon használatos. A szó eredeti formája is "humbug" az angol "hum" és "bug" szavak összetétele.

A humbuk-humbug hiba hasonlatos a szerbusz-szervusz problematikájához, ahol egy eredeti alakban átvett szót kiejtés miatti félreértés következtében helytelenül kezdenek írni, használni bizonyos területeken. Tájnyelvi közegben a humbuk és a szerbusz is elfogadott, de hivatalosan a humbug és a szervusz az illendő, használatos.

Humbukk viszont nem létezik, ez egy teljesen helytelen alak.

2013. jún. 6. 14:36
 14/25 anonim ***** válasza:
nekem nem nőtt tőle semmit, csak büdös lett és nehéz volt kimosni :)
2013. jún. 7. 10:27
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
13: azért kíváncsi lennék, mennyien vannak kiakadva e szó láttán.. nem tudom hogy vagy vele, de vannak nagyobb problémák is annál, mint hogy egy szórakoztató oldalon mások helyesírását panaszolod, ami egyébként 10 emberből 9-et nem zavar, dehát mindig vannak 10.-ek.. :)
2013. jún. 7. 13:44
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

Filológusként végeztem, zavarja a szememet a helytelen nyelvhasználat.

Egyszeri hibákra nem szoktam javítgatni, de ha már több embernél látom visszatérni, nem bírom megállni, ugyanis szerintem elég negatív tendencia amikor a rossz példát lesik el egymástól az emberek. A kritikát pedig el kellene fogadnod, mert attól még hogy sokakat nem zavar a hibás beszéd/írás, nem lesz helyes vagy helytálló. A lepontozásodtól pedig nem lesz kevésbé igaz az, amit írtam.

2013. jún. 7. 15:29
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert valakinek nem jött be a ricinus nem kell egyből ítélkezni, hogy senkinek se használ! mindenkinek máshogy reagál rá a haja, van akinek beválik van akinek nem! nekem igenis bevált, pedig 5ször lett leszívatva a hajam nagyon rönkre vágtam és úgy voltam vele ezen már semmi se segít. de most elkezdtem megint a ricinust, festés után két héttel már 1 cm-es lenövésem volt! pedig csak egyszer ricinusoztam! akinek meg nem válik elképzelhető hogy azért mert szilikonos sampont/balzsamot használ ami elzárja a fejbőrt és a hajhagymákat és nem jut tápanyagokhoz. és ez igaz hogy egy használat után ne várjon mindenki csodát, bár nekem 1 használat is csodát tesz! :)
2013. jún. 8. 20:32
 18/25 anonim ***** válasza:
60%

utolsónak :)

"akinek meg nem válik elképzelhető hogy azért mert szilikonos sampont/balzsamot használ ami elzárja a fejbőrt és a hajhagymákat és nem jut tápanyagokhoz. és ez igaz hogy egy használat után ne várjon mindenki csodát, bár nekem 1 használat is csodát tesz! :)

"

2 éve nem használok szilikont, több hónap után úgy döntöttem feladom a ricinus próbálgatását :D

Nem általánosítok elhiszem, hogy van akinek használt :D De akkor te se általánosíts, hogy akinek nem használt az meg az ő hibájából van :D

2013. jún. 9. 00:50
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Már ne is haragudjatok meg, de a nyelvtan hogy a fenébe jön a ricinusolajhoz?

Az ilyeneket nem itt illene megbeszélni, legalább veszekedjetek privátba.

Bocsi, hogy beleszóltam, csak olvasgatom a hozzászólásokat, mert engem is érdekel a ricinusolaj, hiába is nem használom, de én is szeretnék hosszú hajat, és csak azt látom, hogy egy szón vitáztok, aminek igazából semmi értelme, mert mindenki a magáét hajtja.

Szerintem a google-ban is teljes mértékben felesleges dolog volt rákeresni! Ha így hallotta a szót, akkor így. Hülyeségen ne zördüljetek össze szerintem.

Még egyszer bocsi.

Üdv. :)

2013. júl. 5. 17:00
 20/25 anonim ***** válasza:
43%
egy oldal arrol a szorol szol :-/
2013. júl. 5. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!