Mennyit nőhet a hajam? Bővebb lent!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 4 napja voltam fodrásznál, aki a nem túl hosszú eléggé száraz, töredezett hajamból 5-7 cm-t levágott. Igaz, most szép a hajvégem, de nagyon rövid lett. A tördezett körülbelül mellig érő hajam egy hónapban 2-3 cm-t nőtt ricinusolajjal vágatás előtt. Elkezdtem szedni a sörélesztő kapszulát (3x3 tabletta) mellette ricinust is kenem rá egy héten minimum 2szer, valamint a vágatás óta nem vasalom, csak napközben összefogom, estére kiengedem, és nem szárítom.. Így ezek mellett szerintetek van rá esély, hogy egy hónapban 5-6 cm-t nőjjön? Ha nem, körülbelül mennyit? Előre is köszi!2013. febr. 25. 18:35
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és ezenkívűl egészségesen étkezem (hús, tojás, zöldsége, gyümölcsök, gabona, tejtermékek napi szinten)
2013. febr. 25. 18:38
2/6 anonim válasza:
Biztos, h nem fog 1 hónapban 5-6 centit nőni. Ha egészséges a hajad,és egészségesen táplálkozol,akkor fog havonta 1-1,5 centit nőni.Hiába kenegeted bármivel is, akkor sem fog gyorsabban nőni.Annyit érsz el vele,h egészségesen tartod! Ami nem baj! Ha nem lenne egészséges,akkor nem nőne! Szal maradjon minden úgy,ahogy most van,és akkor havonta meg lesz a 1-1,5 centi! (fodrász vagyok)
3/6 anonim válasza:
A hajnövekedés mindenkinél más, genetikán múlik. Ezen semmi nem változtat, se olaj, se más. Hogy nálad mennyit nő azt neked kell tudnod, azt írod 2-3 cm, ez elég sok, nem túl gyakori hogy ilyen gyorsan nőjön a haj, egyáltalán te hogy méred ezt? Mert ha nincs festve akkor ezt nem tudhatod pontosan. 3 cm-nél többet senkinek nem nőhet a haja havonta, mellesleg ha a haj gyorsan nő akkor a szőrzet is, szóval nem annyira szerencsés dolog.
4/6 anonim válasza:
Para, nekem a szőröm nagyon gyorsan nő, de a hajam szinte áll...:(
5/6 anonim válasza:
2-3 centitől többet tényleg nem tud nőni a haj... :S max 4-et, de azért szorítok neked!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2013. márc. 1. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!