Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukák, ti mit szólnátok? A...

Anyukák, ti mit szólnátok? A lányom szőrteleniteni akar!

Figyelt kérdés
13 éves lányom, beállit azzal, hogy vegyek neki gyantát, mert szőrteleniteni akar. Nem akarom engedi, merthát szerintem nem egézséges egy 13 éves lánynak. Ti megengeditek a lányotoknak? Szerintetek engedjem meg...?

2013. máj. 23. 15:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Inkább tedd össze a két kezed,hogy ilyen lányod van!!

Hogy hozzád fordul segítségért,mert bízik abban,hogy segítessz neki.És nem ide írogat ki kérdéseket,hogy hogy csinálja titokban stb..

Persze hogy megengedném,sőt segítenék is neki.Hidd el,csak még jobban bízni fog benned,és a többi fontos kérdéssel,kéréssel is hozzád fog fordulni!!

2013. máj. 23. 16:00
 22/30 anonim ***** válasza:
72%
Őszintén, szerintem te most játszottad el a bizalmát azzal kapcsolatban, hogy fordulhat hozzád. Ügyes vagy. Ez már jó sok éve "alapkövetelmény" semmi extra nincs benne, főleg nem értem miért találod egészségtelennek.
2013. máj. 23. 16:03
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Engedd meg neki! Nekem is megengedte anyum 13 évesen. A mai világban a 13 éves lányok, már nem a homokban futkároznak, ez egy teljesen más világ már. Fejlettebbek sokkal a mai tinédzserek és sok mindenért cukkolják és kibeszélik a háta mögött az embert. Bizalommal fordult hozzád. Ha ezt most megengeded, később is bátran fordul majd a segítségedért. Jobb így, mintha titokban borotválná magát, ami gondolom rosszul esne neked. Szóval ez jóval helyesebb és örülnöd kéne, hogy hozzád fordult ezzel kapcsolatban. A gyanta az mindenképpen jó. Ritkább is lesz a szőre, nem lesz olyan erős sem. Csináljátok együtt otthon, vagy vidd el kozmetikushoz.

21/L

2013. máj. 23. 16:16
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom te nem mostanában voltál 13 éves, akkoriban az idősebbek is szőrösen mászkáltak.

Most ez a divat. Sőt, elvárás, tetszik, vagy sem. Az, hogy te bevállalod a szőrös lábad, egyéni dolog. De ha a lányod nem szeretné, meg nem akar 40 fokban is hosszúnadrágban járni, nehogy a többiek szétcikizzék... az az ő döntése. Ez egy teljesen más világ, és a fiatal lányok szörnyen gonoszak tudnak lenni. A gyantázás miatt max. néhány szőrtüszőgyulladása lesz (megjegyzem életkortól függetlenül), ha nem engeded neki, abból lelki sérülések, titkolózás, lázadás. Melyik a rosszabb?

Én tuti megengedném neki.

2013. máj. 23. 16:24
 25/30 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem engeded meg neki, meg csinálja az engedélyed nélkül...
2013. máj. 23. 16:48
 26/30 anonim ***** válasza:
Én elvinném a kozmetikushoz.
2013. máj. 23. 17:48
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen már itt ott igen csak elkezdenek szörösödni a gyerkőcők. Nincs abban semmi rossz ha szőrteleníteni szeretne főleg ha azt vesszük hogy esztétikusabb és higénikusabb is végképp ha pl a hónaljat nézzük. Nem most voltam 13 éves de már az én időmbe is ment a cikizés , pusmogás , kiröhégés a tesi öltözőbe ha valaki ily módon nem adott magára. Engedd neki nyugodtan nincsen ebben semmi káros momd el neki az alternativákat mivel és hogyan érdemes szörteleniteni mire ügyeljen hogy pl ne égesse meg a gyamta v hogy tudja eltavolítani a böréről milyen irányba tépje a csíkot stb. Akár még jót is szorakozhattok. Semmi képp se tiltsd neki jobb ha előtted csinálja mint titokba hülyeséget vagy kicikizzék és téged okoljon érte. Az ilyen kis apróságok mint pl a szörtelemités is nagy dolog elöször egy tini életében, ha érzi hogy hajlandó vagy kopromiszumokra és normális körülmémyek közt engedsz is neki az ilyesmiben a későbbiekben is biztos bizalommal fog hozzád fordulni tanácsot kérni mint titkolózni.
2013. máj. 24. 06:13
 28/30 anonim válasza:
Azért kedves anyuka, mert a 21. században egy 13 éves lány, már csak akkor játszik a homokozóban, és játszik a barátival fogócskát, ha értelmileg visszamaradott.
2013. máj. 26. 12:33
 29/30 anonim ***** válasza:
38%
az nem egézséges sztem ha dzsudi majom valaki
2013. júl. 9. 14:37
 30/30 anonim ***** válasza:
53%

13 éves vagyok én is :))

Szerintem az én anyám is hasonlóan reagálna arra, hogy gyantával akarok intim szőrteleníteni, épp ezért inkább nem szólok, és veszek valamikor gyantát, és szépen, csendben elintézem...

ugye nem akarod, hogy a lányod is hasonlókat csináljon? Akkor engedd meg, mert a világ változik, azzal együtt pedig az emberek is!

És igen, örülj, hogy igényes a külsejére!

2013. júl. 15. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!