Anyukák, ti mit szólnátok? A lányom szőrteleniteni akar!
a mai világban igenis cikizik ezért a lányokat, pláne, ha látható, erősebb szőrzetük van. ne akard, hogy a lányod emiatt önbizalomhiányos legyen, hadd szőrtelenítsen, ha akar.
a kérdésre visszatérve: igen, megengedném, ez semmiség.
Amikor te voltál 13 éves, akkor nem volt internet sem, meg számítógép sem, söt mobiltelefon sem - a gyerekednek ezeket sem engeded?
Ha nem érzi jól magát szörös lábbal, akkor miért nem akarod neki engedni, hogy leszedje? Mitöl lenne egészségtelen? Mellesleg a mai 13 évesek sokkal fejlettebbek testileg, mint a te korodban, és ha a többiek csúfolják, hogy szörös, az garantátlan több kárt okoz neki, mint a gyantázás.
ma 15:33-as vagyok, lemaradt, hogy természetesen megengedném.
56N
Bocsáss meg, de mint tinédzser válaszolok.
Szerintem engedd meg neki, 13 évesen abban a korban van, hogy igencsak elkezdi érdekelni a külseje, megjelenése. Azzal,hogy megtiltod, csak ártani fogsz, mert folyton ezen fog kattogni, szorongani fog miatta, a társai netalán csúfolhatják is. Inkább örülj, hogy mert szólni, mert sok (kis)lánynak már ez is gondot okoz.
Egy szó, mint száz, ne tiltsd meg neki!
18/L
4-es válaszoló vagyok: egyetértek abban, hogy ha nem engeded meg neki, mást se fog elmondani..ha megtiltod, valószínűleg vesz majd magának borotvát, vagy szőrteleníti úgy, hogy Te nem tudsz róla, azt hiszem, én is ezt csinálnám a helyében..ez jobb lenne, mintha rendesen megbeszélnétek?
Az teljesen mindegy, hogy, amikor Te gyerek voltál, még ez nem volt divat..most meg alap dolog. Én pont 10 éve voltam 13 éves, és már akkor elvárás volt ennyi idősen, hogy ne legyen bundás a lábunk, hónaljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!