Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukák, ti mit szólnátok? A...

Anyukák, ti mit szólnátok? A lányom szőrteleniteni akar!

Figyelt kérdés
13 éves lányom, beállit azzal, hogy vegyek neki gyantát, mert szőrteleniteni akar. Nem akarom engedi, merthát szerintem nem egézséges egy 13 éves lánynak. Ti megengeditek a lányotoknak? Szerintetek engedjem meg...?

2013. máj. 23. 15:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

a mai világban igenis cikizik ezért a lányokat, pláne, ha látható, erősebb szőrzetük van. ne akard, hogy a lányod emiatt önbizalomhiányos legyen, hadd szőrtelenítsen, ha akar.

a kérdésre visszatérve: igen, megengedném, ez semmiség.

2013. máj. 23. 15:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Amikor te voltál 13 éves, akkor nem volt internet sem, meg számítógép sem, söt mobiltelefon sem - a gyerekednek ezeket sem engeded?

Ha nem érzi jól magát szörös lábbal, akkor miért nem akarod neki engedni, hogy leszedje? Mitöl lenne egészségtelen? Mellesleg a mai 13 évesek sokkal fejlettebbek testileg, mint a te korodban, és ha a többiek csúfolják, hogy szörös, az garantátlan több kárt okoz neki, mint a gyantázás.

2013. máj. 23. 15:33
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
én is 13 vagyok és nekem is megengedik :)
2013. máj. 23. 15:34
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:33-as vagyok, lemaradt, hogy természetesen megengedném.

56N

2013. máj. 23. 15:35
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen persze. Bele sem gondolsz, hogy a korabeliek mennyit cikiznék, ha nem tenné ?
2013. máj. 23. 15:36
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, de mint tinédzser válaszolok.

Szerintem engedd meg neki, 13 évesen abban a korban van, hogy igencsak elkezdi érdekelni a külseje, megjelenése. Azzal,hogy megtiltod, csak ártani fogsz, mert folyton ezen fog kattogni, szorongani fog miatta, a társai netalán csúfolhatják is. Inkább örülj, hogy mert szólni, mert sok (kis)lánynak már ez is gondot okoz.

Egy szó, mint száz, ne tiltsd meg neki!

18/L

2013. máj. 23. 15:40
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
a másodlagos nemi jellegek e kor tájt kezdenek látszani is szóval igen a válaszom
2013. máj. 23. 15:42
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is engedd meg neki..mesélek egy sztorit..kb én is 12-13 éves lehettem, amikor tornaoán átöltöztünk az öltözőben..volt egy lány az osztályban, aki nem szörteenitet, és elég erős, sötétbarna szöre volt...még a lábán valahoogy elment, de a honalja!!! 3-4 cm szőr logott k, arrol ne is beszélve, hogy hogy nézett ki,amikor felemelte a kezét...iszonyú..mikor viszont melegebb idő volt és ujjatlan bluzban jártunk suliba, akkor kilogott neki legalább 2 cmnyi..undorito volt..undorito...
2013. máj. 23. 15:43
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tudd, hogy a mostani helyzetre való reagálásod nagyban befolyásolta azt, hogy majd a jövőben, hogyan fordul hozzád. Ha most felháborodott voltál és nem értetted meg az ő igényeit valószínűbb, hogy a későbbi problémáiból szimplán kihagy téged, mert már erre a reakcióra fog számítani.pl pasik, smink, magassarkú
2013. máj. 23. 15:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

4-es válaszoló vagyok: egyetértek abban, hogy ha nem engeded meg neki, mást se fog elmondani..ha megtiltod, valószínűleg vesz majd magának borotvát, vagy szőrteleníti úgy, hogy Te nem tudsz róla, azt hiszem, én is ezt csinálnám a helyében..ez jobb lenne, mintha rendesen megbeszélnétek?

Az teljesen mindegy, hogy, amikor Te gyerek voltál, még ez nem volt divat..most meg alap dolog. Én pont 10 éve voltam 13 éves, és már akkor elvárás volt ennyi idősen, hogy ne legyen bundás a lábunk, hónaljunk.

2013. máj. 23. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!