Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel a legjobb szőrteleniteni...

Mivel a legjobb szőrteleniteni? És anyámnak hogy magyarázzam el, hogy márpedig szükséges?

Figyelt kérdés

Anyám kicsit ómodi, és nem nagyon van a szőrtelenités mellett, de ez már annyira nem nagy baj. Olvastam már hasonló kérdéseket, és arra döntöttem, hogy szarok a véleményére, megcsinálom titokban, vagy még egyszer megpróbálok vele beszélni. Viszont nem tudom eldönteni, hogy mivel, többen ajánlják a gyantát, viszont én epilátorral szeretném. Az mennyire jó? Mert hát az epilátor az mindig kéznél lenne, és gyorsabb is szerintem...

Ti mit mondotok? Szerintetek megéri megvenni? :D

13/L

2013. máj. 18. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az epilátort ajánlanám, mert használata könnyebb, kéznél van mindig, nem ragad össze-vissza, tovább bírja, a rövidebb szálakat is kitépi és szerintem gyorsabb is. ;)
2013. máj. 18. 18:12
 2/3 anonim válasza:
Az epilátor nekem fájt, de az a hatásos.. :// (13/L)
2013. máj. 23. 16:52
 3/3 anonim válasza:
Az epilátor jobban fáj,mert szálanként szedi ki a szőrt,de hatásosabb.Ha tényleg komolyan gondolod és magas a fájdalom küszöböd akkor epilátor.De azt tudjad,hogy egyik sem kellemes!
2013. dec. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!