Hogyan mondjam el anyának hogy le akarom szőrteleníteni a lábam? 13/L
Figyelt kérdés
Eddig borotváltam, de ő nem tudta, de most már elegem van abból hogy minden este kéne csinálnom, és nagyon megerősödött tőle a szőröm a lábamon és a hónaljamon is, amit szintén nem tud hogy borotválom(szerintem észrevette már). :(2013. máj. 16. 18:44
1/7 anonim válasza:
13 evesen szerintem mar alap hogy egy lany borotvalja a labat...mivel meg is csak serdul es ciki a szor. Mond meg hogy nagyon zavar es megerti. Megse jarkalhatsz nyaron szoros labbal. Sok sikert! :-)
2/7 anonim válasza:
Ha borotválod akkor tuti hogy már észrevette de ez egy természetes dolog, szóval nem csoda ha semmit nem szólt. Nyugodtan beszélgess vele erről. Vagy kérj egy epilátort mondjuk szülinapra vagy bármilyen ünnepre.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat. :)
2013. máj. 17. 22:05
4/7 anonim válasza:
Én csak simán megmondtam neki, hogy "Anya, akkor majd szombaton leszedhetem a szőrt a lábamról?"
5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk anyumnak van egy epilátora, de még sose használta. Majd mondjuk takarítás közben megkérdezem hogy: Anya! Mi van ebbe a pici neszeszerbe? Kipróbálhatom? :D
2013. máj. 20. 10:26
6/7 momsz6 válasza:
Nem mondaná azt, hogy NEM, mivel a lábadról és a hónaljadról van szó, ami teljesen normális egy 13 éves lánynál. Én 12 éves korom óta szőrtelenítem a lábam.. 15/L
7/7 anonim válasza:
Szia
tudom már nem aktuális de azért elmondomm
ma egyedül voltam otthon és leborotváltam a lábam+hónalj épp öltöztem mikor bejött anyám és megkérdezte hogy borotválom e a lábam mondam hogy igen erre csak annyit felelt hogy jól van
ne félj anyud észre fogja venni lehet nem tudja hogyan kérdezzen rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!