Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A striák vagy mik eltűnnek...

A striák vagy mik eltűnnek akár műtéttel is?

Figyelt kérdés
Elszeretném őket tüntetni ezeket én úgy hívom hogy bőrrepedéséeket fiú vagyok másfél éve van rajtam azóta megerősödtem meg minden de még mindig rajtam vannak. Mivel olyan helyen van ami számomra zavaró így még strndbulikba sem tudok elmenni. Műtéttel, plasztikai sebsézet nekem bármi jó max 1 milliót tudnék ezekért fizetni. Eltűnnek akkor valahogy műtéttel vagy nem?
2013. máj. 16. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesleges pénzkidobás! A striákat nem lehet eltüntetnj sehogy. A belinkelt oldalon is azt írják, hogy az "elért hatás 6-18 hónapig tartós MARADHAT"! Tehát ez sem végleges megoldás, csak egy időre elhalványítja...
2013. máj. 16. 06:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a fogyás+életmódváltás után olyan szinten elhalványultak, hogy 5 centinél messzebbről már abszolút semmi sem látszik. De ha pl. a karodon van, és rendszeresen végzel súlyzós edzéseket, akkor onnan nem fog eltűnni, mert ott folyamatosan nyújtva van a bőr. De hasi/derék/combtájról hatékonyan el lehet tüntetni, a lényeg, hogy igyál rengeteg folyadékot, vigyél be rengeteg vitamint, napozz sokat, és keress valami jó kis gyógynövényes feszesítő krémet.
2013. máj. 16. 07:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a striákra a paprika tartalmú masszázsolajok. Pl.: Yamuna Paprikás masszázsolaj. Nekem is ilyen van, igaz közbe eléggé égeti a bőrömet, de jónak tűnik. :)
2013. máj. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!