HA lebarnulok eltűnnek a szeplők?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 14:51
1/4 anonim válasza:
A szeplők a naptól jönnek ki, ha napozol vagy szolizol akkor még több lesz és még sötétebb.
2/4 anonim válasza:
Ja és ha az eltüntetés a cél akkor a napot kerülni kell, és erős fényvédőkrémeket használj mindig, akkor halványodni fognak.
3/4 anonim válasza:
Még jobban előjönnek:(
Én is szeplős vagyok, ezért a hidratáló krém fölé szoktam kenni 50-es faktorú napvédőt is és azután sminkelek. Így meg tudom előzni a pulykatojás kinézetet...
4/4 anonim válasza:
Én is szeplős vagyok, nekem is nyáron jobban előjönnek, télen alig látszik, nyáron viszont nagyon. Nem tűnnek el a napozástól a szeplők, én egyszer leégtem a napon, azóta a vállam is szeplős :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!