Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen lenne ha így lebarnulok?

Milyen lenne ha így lebarnulok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék lebarnulni végre, mert eddig nem mertem. Csak félek, mert egy fél évvel ezelött még aktívan falcoltam, és mind megmaradt a kezemen, méghozzá tisztán láthatóan. Nagyon észre lehet venni majd a fehér csíkokat?

A másik pedig a hajam. Szöke volt, de átfestettem vörösre (természetes vörös, picit gesztenyebarnába húz), és nem tudom, hogyan állna ez, ha lebarnulok. Valaki esetleg tudna tanácsot adni?

2013. ápr. 24. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Exem is vagdosta a karját és neki konkrétan a napozástól sötétebb csíkok lettek a hegek, mint körülöttük a bőre.
2013. ápr. 24. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Csak mert engem azzal ijesztgettek, hogy falfehér csíkok lesznek majd a karomon. És mennyire látszik?
2013. ápr. 24. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem nem falfehér lett, de látszottak a vágások. Ha a hajad természetes vörösnek tűnik, akkor meg szerintem ne barnulj le, mert szebb a vörös haj-fehér br kombó.
2013. ápr. 24. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok, kösz a válaszokat! A böröm meg akkor már marad ilyen sápadt, mint Hófehérkéjé... :D Nem vicc, télleg olyan.
2013. ápr. 24. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
A fehér bőr mindenkin sokkal szebb, olyan tiszta, szép. Főleg vörös hajjal. Nekem karmolások vannak a karomon, mikor lebarnultam véletlenül akkor azok ugyanolyan fehérek maradtak, elég gáz volt.
2013. ápr. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!