Mitől van az, hogy ha szoláriumozok mindenhol lebarnulok, csak az arcom nem?
Figyelt kérdés
mellékelten vérszegény vagyok és időnként vashiányos.ez mennyire befolyásolja? lehet ez az oka? és ha karotin-t szednék az hatásos lenne? előre is köszönöm2012. febr. 15. 13:06
1/3 anonim válasza:
A szolárium nem egészséges mengy ki a napra jobban jársz!!!
2/3 anonim válasza:
És ilyenkor hol süt a nap kedves első? A nap semmivel nem egészségesebb mint a szolárium, csak úgy mellékesen. Kedves kérdező, nem tudom miért de az arcom nekem se akar barnulni, hiába kenem méregdrága szolikrémmel fakó marad. Hátha valaki tud nekünk segíteni, bocs az offért.
3/3 anonim válasza:
Nekem is lassabban szokott barnulni az arcom, de idővel nekem ott is megtette a hatását a szoli.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!