Tényleg nem szép az ilyen hosszú haj?
Egyszer már tettem ki egy kérdést, képpel a hajamról, hogy levágassam-e vállig, esetleg lapockáig érőre. Mindenki azt mondta igen, mert ez már nem szép. Egyébként nem egyforma hosszú, legelöl csak állig ér, fokozatosan hosszabbodik. A frizurát most ne nézzétek, csak a hosszát, egész nap itthon lustálkodtam, egyébként ápolt, fényes, használok pakolásokat, kondicionálókat, 3 havonta vágatom a végét. Vagy ki van vasalva vagy be van göndörítve, de mindig rendezett, nem mint a képen, nem szoktam ilyen semmilyen módon hordani. Ja, és a pólót se nézzétek, ezer éves elnyűtt darab a lusta napokra. :D
Egyébként nem tudom még mindig, levágassam-e. Nagyon változó a hozzáállásom, van, hogy imádom, hogy a derekam alját súrolja, szépen lobog a szélben, ráomlik a karomra, viszont csomószor elbizonytalanodom, hogy lehet, nem is szép, illetve rengetegszer vágyom rá, hogy basszus, de jó lenne, ha 20-25 centivel rövidebb lenne. Szerintetek? Köszi!
hidd el nekem most nagyon fája szívem
volt nekem is hosszú megbántam h levágtam
de egyébként ugyanilyen volt nekem is
hiányzik jaj csajszi nehogy eltüntesd azt a szépséget
enyim lapocka aljáig ért szerintem az legyen nálad is mert dús
szerintem vágasd egyenlő hosszúságúra, és akkor szépen vissza fog nőni, és mindenhol ugyanolyan hosszú lesz.
amúgy nagyon szép dús hajad van, nekem a formája nem tetszik annyira.
én is ilyenre akarom megnöveszteni vagy póthaj ,ha nem nő :D
De nekem ebbe az nem tetszik,hogy csak úgy van semmi formája én téppetre csinálnám meg ha már ilyen hosszú lenne mert akkor dúsabbnak tűnne úgy értem,hogy fent lehetne nagyon kicsi és úgy tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!