Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg nem szép az ilyen...

Tényleg nem szép az ilyen hosszú haj?

Figyelt kérdés

Egyszer már tettem ki egy kérdést, képpel a hajamról, hogy levágassam-e vállig, esetleg lapockáig érőre. Mindenki azt mondta igen, mert ez már nem szép. Egyébként nem egyforma hosszú, legelöl csak állig ér, fokozatosan hosszabbodik. A frizurát most ne nézzétek, csak a hosszát, egész nap itthon lustálkodtam, egyébként ápolt, fényes, használok pakolásokat, kondicionálókat, 3 havonta vágatom a végét. Vagy ki van vasalva vagy be van göndörítve, de mindig rendezett, nem mint a képen, nem szoktam ilyen semmilyen módon hordani. Ja, és a pólót se nézzétek, ezer éves elnyűtt darab a lusta napokra. :D

[link]

Egyébként nem tudom még mindig, levágassam-e. Nagyon változó a hozzáállásom, van, hogy imádom, hogy a derekam alját súrolja, szépen lobog a szélben, ráomlik a karomra, viszont csomószor elbizonytalanodom, hogy lehet, nem is szép, illetve rengetegszer vágyom rá, hogy basszus, de jó lenne, ha 20-25 centivel rövidebb lenne. Szerintetek? Köszi!

[link]

2013. máj. 11. 20:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

hidd el nekem most nagyon fája szívem

volt nekem is hosszú megbántam h levágtam

de egyébként ugyanilyen volt nekem is

hiányzik jaj csajszi nehogy eltüntesd azt a szépséget

enyim lapocka aljáig ért szerintem az legyen nálad is mert dús

2013. máj. 11. 22:18
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2013. máj. 11. 22:39
 13/25 anonim ***** válasza:

szerintem vágasd egyenlő hosszúságúra, és akkor szépen vissza fog nőni, és mindenhol ugyanolyan hosszú lesz.

amúgy nagyon szép dús hajad van, nekem a formája nem tetszik annyira.

2013. máj. 11. 23:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szép hajad van én csak annyit vágatnék belőle ami feltétlen szüksége,s hogy egészséges legyen.
2013. máj. 11. 23:13
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! :)
2013. máj. 11. 23:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Gyönyörű, az ilyen a legszebb :)
2013. máj. 11. 23:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Gyönyörű hajad van! Le ne vágasd! Ilyent akarok én is csak sajnos nekem nem lehet :( LE NE VÁGASD, csodaszép! Ez az igazi nőies haj. Látszik, hogy dús és erős. NE!!!
2013. máj. 12. 00:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Előző: Biztos neked is gyönyörű hajad van, nem csoda ha dicsérik!:) Szerintem itt sokan csak azért szidják, mert nekik a két szál hajuk nem nő meg a vállukig sem. Szerintem viszonylag kevés lány van, aki ne szeretne szép, hosszú, dús hajat... Csak akinek nem nő, az másnak is inkább csak szidja, elég tipikus női viselkedés.
2013. máj. 12. 00:23
 19/25 anonim ***** válasza:

én is ilyenre akarom megnöveszteni vagy póthaj ,ha nem nő :D

De nekem ebbe az nem tetszik,hogy csak úgy van semmi formája én téppetre csinálnám meg ha már ilyen hosszú lenne mert akkor dúsabbnak tűnne úgy értem,hogy fent lehetne nagyon kicsi és úgy tovább

2013. máj. 12. 08:11
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, én nem vágatnám le. Én is most növesztem az enyémet, nem tudom akkorára megnő e, de nem lenne rossz! Amúgy meg ha levágatsz 15 centit, akkor is bazi hosszú marad.
2013. máj. 12. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!