Fodrászok! Előfordúlt már veletek hogy egy szép hosszú hajat fájó szívvel vágtatok le?
Szegény lány :(
Nekem a múltkor a fodrász konstatálta hogy hogy megnőtt a hajam, tetszett neki, nézegette. Erre amikor kértem, hogy az aljából vágjon 2cm-t, 10-t vágott belőle :)Ő lehet, hogy élvezte :D Én már kevésbé...:(
Olyan előfordult már, hogy valaki a hosszú hajából akart rövidet, de én sikeresen lebeszéltem. Azzal az indokkal, hogy ha fokozatosan vágjuk mindig rövidebbre, egy csomó új frizurája lehet még, és nincs kizárva, hogy valamelyik nagyon bejön neki tartós használatra. :) De ha mégsem, akkor is sokáig mindig új frizurája lesz. Ez szokott hatni. :)
Akkor nem a fodrász a hibás, ha úgy csinálja, ahogy a vendég kéri, és a végén mégsem tetszik neki...
Nekem pont az ellenkezőjét mondta a fodrászom: hogy a nők többsége itthon fél levágatni a haját, pedig ő nagyon szeret rövid hajjal kreatívkodni, több lehetőség van benne, mint egy ötcentis visszavágásban.
Egyébként meg szerintem ne menjen fodrásznak, aki ilyen módon vonzódik a hajhoz, hogy fodrász létére csak nézegetné a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!