Nagyon hosszú hajú lányok, ti hogy/mivel ápoljátok a hajatok, hogy ne csak hosszú, hanem szép is legyen? (70-80 cm-nél hosszabb haj)
Amiket használok: sárga Dulgon kids sampon, Wella Repair balzsam, Pantene Aqua Light balzsam spray, szérumok (ezek változóak, most Avon argános, Balea Oil Repair és Gliss kur Ultimate Repair Elixir van), kókuszolaj.
Emellett semmi károsat nem csinálok vele, mint festés, melírozás, dauer, vasalás, hajsütő, tupír, hajlakk, stb.
Mindig óvatosan fésülöm, és kontyban hordom hajgumi nélkül, kontytűvel feltűzve, hogy ne érje mechanikai sérülés. Éjjelre befonom.
Én hajmosás előtt 1 órára kókuszolajat teszek rá, utána 1x megmosom samponnal, majd 3 percre hajpakolást teszek rá. Minden nap hajvégápolót használok rá.
5-6 éve nem használok hajszárítót, hajvasalót és nem is festem. Laza lófarokban hordom vagy kiengedve és vaddisznósörte hajkefét használok + 3 havonta vágatok belőle 2 centit.
Erre a "haj öntisztuló" dologra mondanék valamit, de inkább nem.
Egyébként meg, attól, hogy neked tetszik a nagyon hosszú haj, nincs mindenkinek igénye rá. Nekem sincs, nem is tetszik. Fogadd el, hogy nem csak a te véleményed számít.
köszönöm a válaszaitokat! :)
én most kezdtem el növeszteni, ezért tettem fel a kérdést...most úgy hát középig, kicsit lejjebb ér (januárban vágattam belőle)
az a baj nekem h gyorsan zsírosodik, ezért heti 2-3x mosnom kell, de így is csak 1 napig hagyom kiengedve, mert a teteje már a kövi nap zsíros :/
kókuszolajat és néha ricinust használok hajhosszra, és miután félig megszáradt mosás után, csak rászárítok hajszárítóval
töredezés, zsírosodás gondjaitok nincsenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!