Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hosszú hajú lányok, ti...

Nagyon hosszú hajú lányok, ti hogy/mivel ápoljátok a hajatok, hogy ne csak hosszú, hanem szép is legyen? (70-80 cm-nél hosszabb haj)

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Hát nekem egy időben kicsit szétálló, száraz hajam volt és erre nagyon jó volt az avonos argán olaj. Nekem szinte csak kibontva van a hajam, és a következő mosásig kibírja, hogy ne legyen zsíros. Az öntisztuló hajnál nem próbléma a zsírosság, majd magától megtisztul. A végéből vágass kicsit 2-3 havonta, így nem lesz töredezett és gyorsabban nő.
2013. márc. 16. 16:06
 12/17 A kérdező kommentje:
értem köszönöm :) hát hajat azért mindenképp mosok, mert nem bírom, ha érzem h már elnehezült, kicsit zsíros...:/
2013. márc. 16. 16:08
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Kösz, de inkább nem.
2013. márc. 16. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Én egyszer használatos balzsamokat veszek a DM-ben, ez heti 250 Ft kiadás, de megéri, mert nagyon szép, selymes lesz tőle a haj. Az argánolajasat ajánlom. Amúgy én hajvasalóval formázom, mert oroszlánhajam lenne, ez sajnos szárítja, de nem tudok vele mit kezdeni, mert sajnos nem olyan hullámok vannak benne, mint amilyeneket szeretnék, így nekem kell beletennem, meg igazítani a formáján.

Nyáron nem szárítom hajszárítóval, hanem csak napon, néha teszek rá citromot, mert attól fényes lesz. És megpróbálom heti 1-szer mosni, mert így kitart és nem zsírosodik hamar. Nekem 70 centis hajam van és nagyon erős szálú, meg dús, szóval sok gond van vele:/

2013. márc. 23. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
*Napon
2013. márc. 23. 13:04
 16/17 Niki1222 válasza:
94%
Sziasztok! Az én hajam kékesfekete, a derekam aljáig ér. Hetente 2szer mosom és semmi extrát nem használok. Nekem a vajszínű glisskur sampon és balzsam vált be. 3-4 havonta pedig az aljából vágok fél-1 centimétert mert éjszakára mindig befonom és ez töredezi kicsit a hajam. most nézegettem az otthoni hajdúsítókat és a sört ki fogom próbálni mert mindenki dícséri.
2013. máj. 24. 18:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyszerűség. Derekam aljáig ér a hajam, magam vágom. Színezőt néha használok, szeretem ha kék. Heti egyszer mosom és vasalom, mert alapból nagyon szöszös, nehezen kezelhető lenne. Az első pár hónap, amíg átálltam a heti egy mosásra, úgy néztem ki, mint a kisboci. Utolsó egy-két nap így is vészes, de lakásban ülős napokra teszem, vagy befonom olyankor. Viszont érezhetően kevésbé törik és jobban kezelhető, mintha kétnaponta mosnám. A legolcsóbb eurós sampon vált be a legjobban, hajbalzsam helyett pedig serical latte pakolást használok. Ha szükségét érzem, akkor hajolajat (Kallos).

Ilyen hossznál a vágás is egyszerű, a titok a merőleges ollótartás. A sűrűn gumizott haj végéből pár pillanat alatt le lehet kapni azt a 2-5 centit, ami épp kezdene töredezni, és még egyenletes is lesz.

2015. jan. 24. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!